MENÜ

Galatasaraylı Arda Turan futbolu bıraktı! İşte veda sözleri... (VİDEO)

Son dakika... Uzun yıllar Galatasaray forması giyen, Barcelona ve Atletico Madrid'de kariyerinin en parlak dönemlerini geçiren tecrübeli isim Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı. Galatasaray'a olan bağlılığı ve sevgisiyle bilinen 35 yaşındaki futbolcu, haberi eşi Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalından yayınladığı video ile duyurdu. Kramponları asma vaktinin geldiğini ifade eden Arda Turan, futbol kariyerinin başladığı ve sonlandığı ana kadar yaşadıklarını anlattı. Kariyerine antrenör olarak devam edeceğinin sinyalini de veren Arda Turan, "Futbolun içinde, saha kenarında, yeniden görüşünceye dek... Oyun devam ediyor." dedi.

Son dakika... Uzun yıllar Galatasaray forması giyen, Barcelona ve Atletico Madrid'de kariyerinin en parlak dönemlerini geçiren tecrübeli isim Arda Turan futbolu bıraktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'a olan bağlılığı ve sevgisiyle bilinen 35 yaşındaki futbolcu, haberi eşi Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalından yayınladığı video ile duyurdu.

Kramponları asma vaktinin geldiğini ifade eden Arda Turan, futbol kariyerinin başladığı ve sonlandığı ana kadar yaşadıklarını anlattı.

Kariyerine antrenör olarak devam edeceğinin sinyalini de veren Arda Turan, "Futbolun içinde, saha kenarında, yeniden görüşünceye dek... Oyun devam ediyor." dedi.

YORUM YAZ