MENÜ

"Galatasaray'ın yaşayan efsanesi"

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki beşinci maçında Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. NTVdigital'de yayınlanan 'Futbol Net' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Galatasaray - Club Brugge maçını değerlendirdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge'ü sahasında ağırladı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 1-12lik skorla tamamlandı.

Haberin Devamı

NTVdigital'de yayınlanan 'Futbol Net' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Galatasaray - Club Brugge maçını değerlendirdi.

Galatasaray'ın maça iyi ve coşkulu başladığını ifade eden Ali Ece, "Özellikle gol pozisyonlarına bakarsak Galatasaray adına maçın önemli bir kısmını anlatıyor bize." dedi.

Ömer Bayram'ın maçın en iyi isimlerinden biri olduğunu söyleyen Ali Ece, Ömer Bayram'ın maçın ardından yaptığı "1-0'dan sonra geri çekilmemeliydik" açıklamasını değerlendirdi.

Fatih Terim'in Selçuk İnan hamlesini eleştiren Ali Ece, "Galatasaray'ın öne geçtikten sonra geri çekilmek yerine daha fazla topa sahip olması gerekiyordu Galatasaray'ın. Selçuk İnan 3-4 yıl önce bunu çok iyi yapan bir oyuncuydu. Maalesef o Selçuk İnan yok. Çok uzun süre Türk futbolunun, Galatasaray ve Trabzonspor'un en iyi orta saha oyuncusuydu." dedi.

Haberin Devamı

Emre Mor kadar top kaptıran bir oyuncunun Galatasaray'da olmadığını ifade eden Ali Ece, "Muslera zaten Galatasaray'ın yaşayan efsanesi. Club Brugge maçında mücadelesi iyi ancak organizasyonu kötü bir Galatasaray vardı." dedi.

YORUM YAZ