MENÜ

"Galatasaray'ın şuan en iyi transferi!"

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasına gollü başladı. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Gaziantep FK'nü 3-1'lik skorla geçti. Karşılaşmaya Arda Turan ve Falcao damga vurdu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Arda Turan ve Falcao'nun performansını değerlendirdi.

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Gaziantep FK'nü 3-1'lik skorla geçti. Karşılaşmaya Arda Turan ve Falcao damga vurdu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Arda Turan ve Falcao'nun performansını değerlendirdi.

Arda Turan'ın Gaziantep FK karşısındaki performansını yorumlayan Serkan Akcan, "Form geçici, klasın kalıcı olduğunu Arda Turan bugün bize gösterdi. Çünkü Arda Turan transfer olduğu gün 'Bize hangi Arda'yı izletecek bilmiyoruz" demiştik. Eğer bu Arda'yı izletecelk ise Fatih hoca da, taraftar da bunu kabul eder." dedi.

Falcao'nun şuan Galatasaray'ın en iyi transferi olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Falcao gerçekten çok klas bir golcü. Monaco'da uçtuğu o sezonu izletebilir bize. Hem golleri hem asistiyle Galatasaray'ın en iyi transferi. Çünkü geçen sezon hiçbir şey oynamadı" dedi.

YORUM YAZ