MENÜ

Galatasaray'dın Diagne, Babel ve Maicon planı! Kiralık oyuncuların akıbeti...

Süper Lig'in 27 Temmuz'da sona ermesiyle beraber takımlarda yeni oyuncuları transfer ederek kadrosuna dahil etmeye başlayacak. Bazı takımlar sezon başında geçici olarak kiraladıkları oyuncuları kadrolarına katacakken, bazı takımlarsa kiralık olarak geri dönecek oyuncuları satarak gelir elde etmeye çalışacak. Galatasaray'ın sezon sonunda takıma geri döneceği belirtilen Mbaye Diagne - Ryan Babel ve Maicon üçlüsünü satarak en az 10 Milyon Euro'luk bir gelir elde etmeyi amaçladığı biliniyor.

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden başlarken, 27 Temmuz tarihinde sezonun sona erecek olmasıyla transfer dönemi de hareketlenecek. Kulüplerin oyuncularıyla sözleşmelerinin biteceği tarih olan 27 Temmuz'da bir çok kulüp kiralık olarak gönderdiği oyuncularına da kavuşacak.

Haberin Devamı

Ekonomik zorlukları göz önüne aldığımız zaman bu oyunculardan bazıları takımlarında kalacakken, bazılarıyla ise yollar kalıcı şekilde ayrılacak. İşte Süper Lig'e dönecek kiralık oyuncular...

Galatasaray : Ali Yavuz Kol (Tarsus İdman Yurdu) - Mbaye Diagne (Club Brugge) - Recep Gül (Westerlo) - Ryan Babel ( Ajax) - Valentine Ozornwafor (Almeira) - Maicon (Nasr) - Emre Taşdemir (Kayserispor)

Fenerbahçe: Zanka (Düsseldorf) - Frey (Nürnberg) - Berke Özer (Westerlo) - Oğuz Kağan Güçtekin ( Ç.Rizespor)

Beşiktaş: Fatih Aksoy (Sivasspor) - Cyle Larin ( Zulte Waregem) - Oğuzhan Özyakup (Feyenoord) - Ajdin Hasic (Ümraniyespor) - Isimat Mirin (Toulouse)

Trabzonspor: Andusic (Balıkesirspor) - Edgar Le (Feyenoord) - Fıratcan Üzüm (Ümraniyespor)

Haberin Devamı

Başakşehir: Soner Aydoğdu (Göztepe) - Muhammet Demir (Gaziantep FK) - Attamah (Karagümrük) - Vieira (Wolfsberger) - Kerim Frei (Emmen) - Milos Jojic (Wolfsberger)

Sivasspor: Abdou Traore (Bursaspor) - Volkan Eğri (Zenica)

Alanyaspor: Isaac Sackey (Denizlispor) - Tayfur Bingöl (Bursaspor) - Alper Tursun (Sakaryaspor)

Çaykur Rizespor: Emirhan Topçu (Zenica) - Chatziisaias (Cercle Brugge) - Yusuf Acer ( Erzurum BB)

Antalyaspor: Vainqeuer (Toulouse) - Diego Angelo (Kayserispor) - Drole (Las Palmas) - Harun Kavaklıdere (Menemen Spor)

Hazırlayan: Nihat Uzel

YORUM YAZ