MENÜ

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Galatasaray, ligin 3. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ezeli rakipler Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray derbi öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibine gönderme yaptı. Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe'yi tam 21 yıl sonra Kadıköy'de yenmeyi başarmıştı. Hazırlanan görüntülerde o maçın ardından Fatih Terim'in yaşadığı sevinç fotoğrafına yer verildi. Galatasaray ile Fenerbahçe Emre Kılınç transferinde de karşı karşıya gelmişti. Galatasaray, yayınlanan görüntülerde Emre Kılınç'a da yer verdi. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nda yapılan koreografi çalışmalarıyla rakibine gönderme yaptı.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ezeli rakipler Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Galatasaray derbi öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibine gönderme yaptı.

Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe'yi tam 21 yıl sonra Kadıköy'de yenmeyi başarmıştı. Hazırlanan görüntülerde o maçın ardından Fatih Terim'in yaşadığı sevinç fotoğrafına yer verildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe Emre Kılınç transferinde de karşı karşıya gelmişti. Galatasaray, yayınlanan görüntülerde Emre Kılınç'a da yer verdi. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nda yapılan koreografi çalışmalarıyla rakibine gönderme yaptı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ