MENÜ

Galatasaray'dan ayrılması beklenen oyuncular!

Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılarda yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ederken Sarı-kırmızılıların son durumunu Metin Karabaş, Tivibu Spor'da yorumladı.

Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılılarda yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ederken Sarı-kırmızılıların son durumunu Metin Karabaş, Tivibu Spor'da yorumladı.

Metin Karabaş: ‘’Galatasaray’ın şuan önceliği göndermeyi planladığı oyuncularla yollarını ayırabilmek. Feghouli, Babel, Yedlin, Luyindama bu isimleri sayabiliriz. Luyindama’nın Belçika’da bir kulübe anlaşma aşamasına geldiğini söyleyebiliriz. Babel’in menajerinin artık resmi olarak kendine kulüp aradığını ve gelen teklifleri değerlendireceğini söyleyebiliriz. Feghouli konusunda da bazı gelişmeler olabilir. Diagne sakatlanmadan önce çok ciddi bir noktaya getirmişti ayrılık sürecini ama bu sakatlık biraz işleri değiştirmiş gibi görünüyor. Sürpriz ayrılıklarda olabilir Galatasaray’da ama herkes gelecek oyunculara odaklanmışken Galatasaray’ın asıl sorununun ve çözülmesi gereken yerin bu gönderilmesi şart oyuncular diyebiliriz.’’ dedi.

YORUM YAZ