MENÜ

Galatasaray'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi paylaşımı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve bu uğurda şehit verdiğimiz kahraman Türk ordusunun mensupları saygı ve minnetle anılıyor. Galatasaray da bu önemli günde sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Galatasaray'ın "Şanlı Türk tarihinin dönülmez noktalarından biri olan tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" mesajını veren 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz." ifadeleriyle yayınladığı görüntüler büyük ilgi gördü.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve bu uğurda şehit verdiğimiz kahraman Türk ordusunun mensupları saygı ve minnetle anılıyor. Galatasaray da bu önemli günde sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın "Şanlı Türk tarihinin dönülmez noktalarından biri olan tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" mesajını veren 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz." ifadeleriyle yayınladığı görüntüler büyük ilgi gördü.

YORUM YAZ