MENÜ

Galatasaray'da transfer gelişmesi: Carlos Eduardo

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray'da, Belhanda'nın yerine Al-Hilal forması giyen Carlos Eduardo'nun adı ön plana çıkıyor. Galatasaray'ın eski santrforu Bafetimbi Gomis'in takım arkadaşı olan ve kulüp hakkında bilgi sahibi olan 29 yaşındaki 10 numaranın, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona eriyor. Birçok futbolsever Carlos Eduardo'yu Nice'te oynadığı dönem 1 maçta attığı 5 gol ile tanıyor.

Galatasaray'ın Belhanda yerine düşündüğü futbolculardan birisi olan Carlos Eduardo Arap Ligi'ne damgasını vuruyor. Brezilyalı 10 numara futbolcusu bu sezon 14 gol ve 1 asistlik performansla harikalar yaratıyor. Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'le takım arkadaşı olan ve kulüp hakkında fikir sahibi olan Carlos Eduardo, 2014 senesinde bir maçta attığı 5 golle adını tüm dünyaya duyurmuştu.

Haberin Devamı

Fransa Ligi'nde Nice forması giydiği dönemde, takımının Guingamp'ı 7-2 mağlup ettiği karşılaşmada 5 gol birden atan Eduardo'nun sözleşmesi sezon sonunda kulübü Al-Hilal'le sona eriyor.

Kariyeri boyunca 6 farklı takımın formasını giyen 1,84'lük on numara oyuncusu, Galatasaray transfer listesinde Belhanda'nın yerine en ciddi adaylardan birisi olarak görülüyor.

1 MAÇTA 5 GOL ATAN YILDIZ İSİMLER:

Manchester United'ın efsane forvet oyuncularından bulgar Dimitar Berbatov 2010 yılında Manchester United'In Blackburn'ü 7-1 yendiği karşılaşmada 5 gol atmıştı.

Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi, Barcelona'nın Leverkusen'i Şampiyonlar Ligi'nde yendiği 7-1'lik karşılaşmada 2012 senesinde 5 gol atmıştı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız santraforu Radamel Falcao, Atletico Madrid'de oynadığı dönemde 2012 senesinde Deportivo ağlarına 5 gol atmıştı.

Miroslav Klose - 2013 - 6-0 / Lazio vs Bologna

Robert Lewandowski 2015 - 5-1 / Bayern Munich vs Wolfsburg

Cristiano Ronaldo 2015 - 9-1 / Real Madrid vs Granada

Sergio Aguero 2015 - 6-1 / Manchester City vs Newcastle United

Aritz Aduriz - 2016 - 5-3 / Athletic Bilbao vs Genk

Luka Jovic - 2018 - 7-1 / Eintracht Frankfurt vs Fortuna Dusseldorf

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ