MENÜ

Galatasaray'da son dakika: İki aday arasında herhangi bir fark yok!

Galatasaray’da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray Spor Kulübü’nde olağanüstü seçimli genel kurul bugün Galatasaray Lisesi’nde yapılıyor. Genel kurulda, Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu Sarı Kırmızılılar'ın yeni başkanı olmak için yarışıyor. Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray’da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray’da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray Spor Kulübü’nde olağanüstü seçimli genel kurul bugün Galatasaray Lisesi’nde yapılıyor.

Haberin Devamı

Genel kurulda, Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu Sarı Kırmızılılar'ın yeni başkanı olmak için yarışıyor. Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray’da yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Metin Karabaş: ‘’Oldukça pozitif bir havada iyi bir atmosferde seçimin devam ettiğini söyleyebiliriz. Merak edenler oluyordur belki kim önde veya Sarı pusulalar mı? Kırmızı pusulalar mı? sandıkların önünde azalıyor diye ama net bir şekilde söylemek lazım şuan da herhangi bir fark yok. Bazı sandıklarda sarı pusulaların bazı sandıklarda kırmızı pusulaların daha az kaldığını söyleyebiliriz.’’ dedi.

YORUM YAZ