MENÜ

Galatasaray'da iki transfer birden!

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik Tv'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın transfer döneminin başından beri kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu Mert Çetin ile alakalı önemli bilgiler verirken sürpriz bir ismin de Galatasaray'ın gündeminde olduğunu vurguladı.

Galatasaray gündemini ve transfer politikasını değerlendiren muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray'ın mutlaka bir stoper oyuncuyu kadrosuna dahil edeceğini belirtti. Ara transfer döneminin sona ermesine 48 saatten az bir süre kala stoper takviyesi için çalışmalarını hızlandıran sarı kırmızılılarda Mert Çetin ve Lautaro Gianetti isimleri ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

İKİ STOPER BİRDEN GELEBİLİR!

Galatasaray'ın Mert Çetin transferinde ısrarcı olduğunu belirten Karabaş, "Galataasray Mert'i kiralamak istiyor. Roma ise lig seviyesi daha yüksek ve oynama garantisi olan bir kulüp arıyor. Galatasaray hala vazgeçmiş değil. Bir de Arjantin takımı Velez'de oynayan Giianetti'nin transferi söz konusu. Bu oyuncu Galatasaray'a önerildi. Onu da kiralık düşünüyor Galatasaray. Şu anda Mert Çetin ve Gianetti Galaatsaray'ın stoper transferinde öne çıkan isimler. Belki de ikisi birden transfer olacak. Hep beraber göreceğiz." açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ