MENÜ

Galatasaray'da corona virüs alarmı: Aslında rahatsızlığı vardı!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin corona virüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Sarı - Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Fatih Terim'in corona virüs testide pozitif sonuçlandı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Abdurrahim Albayrak'ın öncesinde bir rahatsızlığı olduğunu belirterek tüm süreci Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Abdurrahim Albayrak'ın ardından corona virüse yakalanan Fatih Terim, attığı tweetle bu haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Abdürrahim Albayrak'ın öncesinde bir rahatsızlığı olduğunu belirten Metin Karabaş, 'Maalesef Abdürrahim Albayrak ve eşinin testi pozitif çıktı. Sayın Albayrak’ın aslında 2 haftalık süreç öncesinde bir rahatsızlığı vardı. Gribal bir rahatsızlıktı. Fakat son dönemde öksürük ve ateş artınca belirtilerin yükseldiği görüldü ve yapılan testler pozitif sonucunu gösterdi. İkiside tedavilerine devam ediyorlar.' dedi.

Fatih Terim'in test sonucunun pozitif çıkmasını değerlendiren Metin Karabaş, 'Fatih Terim’in testinin pozitif çıkmasını hiç kimse beklemiyordu. Bu testler teknik heyete ve oyunculara yapılıyordu ama açıkcası dün Fatih Terim’in attığı tweet sonrası olayı idrak etmekte dahi zorlandık. Beşiktaş maçının ardından yaptığı basın toplantısında aslında buna çok fazla dikkat çekmişti. Fatih hocanın bu konuda çok hassas olduğunu, kendisini ve yakın çevresinin izole bir şekilde yaşadıklarını biliyoruz. Buna rağmen sonucun pozitif çıkması üzücü. Kendisi şuan hastanede ve genel durumunun iyi olduğunu söyleyebiliriz. ' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ