MENÜ

Galatasaray yorumu: Mazeret değil!

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek 3 puana ulaşan taraf oldu. Galatasaray, alınan bu sonuçla puanını 13'e yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray, evinde Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar alınan bu sonuçla puanını 13'e yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transferde bazı noktaları eksik bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Serkan Akcan, "Geçen sezon Jean Michael Seri, Mario Lemina ve Steven Nzonzi gibi üç tane çok üst düzey orta saha oyuncularıyla kadro yapma şansına sahipken Fatih Hoca, bu sezon o bölgeyi Taylan Antalyalı ve Oghenekaro Etebo ile oynamak zorunda." dedi.

Galatasaray'ın Mariano'nun yokluğunu hissettiğini söyleyen Serkan Akcan, "Mariano gibi ofansif bekin eksikliğini yaşıyor. Galatasaray savunmadan ziyade hücumda bekin eksikliğini daha fazla hissediyor." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısındaki oyununu değerlendiren Serkan Akcan, "Fatih hocanın takımını sorgulaması gereken performanslar. Pozisyona girmekte ve oyunu öne taşımakta zorlanıyorlar. Dolayısıyla 'transfer yapılamadı' gibi bir mazeret de söz konusu değil artık." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ