MENÜ

Galatasaray muhtemel 11: Feghouli gelişmesi! (Beşiktaş - Galatasaray)

Galatasaray, Beşiktaş’a konuk oluyor, Süper Lig’in 19. haftası dev derbiye ev sahipliği yapıyor. Zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen iki takım Beşiktaş ve Galatasaray, bu akşam saat 19.00’da Vodafone Park’ta tüm kozlarını paylaşacak. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, kritik mücadele öncesi sarı kırmızılıların muhtemel 11’inde yaşanan son dakika gelişmelerini ve Galatasaray’ın Beşiktaş maçı hazırlığını Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Galatasaray haberi: Süper Lig’in 19. haftasında dev derbide Beşiktaş ve Galatasaray, zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek için tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında puan kaybeden geçtiğimiz hafta ise Gençlerbirliği’ni 6-0’lık skorla deviren Galatasaray, Beşiktaş maçıyla Süper Lig’de yeni bir seriye başlamak istiyor.

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekipte Beşiktaş maçı öncesi yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. Feghouli’nin sakatlığı sonrası ‘’İlk 11’de başlar mı?’’ sorusunu da yanıtlayan Karabaş, Galatasaray’ın derbi için oldukça motive olduğunu belirtti.

DERBİ ÖNCESİ BEŞİKTAŞ'TA SON DAKİKA GELİŞMESİ

YORUM YAZ