MENÜ

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi son dakika! İşte o görüntüler... (VİDEO)

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi son dakika... Galatasaray, Barcelona maçı sonrası kar yağışı nedeniyle İstanbul'a dönüş yapamamış ve İzmir'e gitmişti. Beşiktaş ile NEF Stadyumu'nda oynanacak derbi maçını kar yağışı nedeniyle ertelemek isteyen Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş engeline takılmıştı. Peki NEF Stadyumu'nda son durum ne? Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi stada ulaşım nasıl sağlanıyor? Fanatik Gazetesi Muhabiri Murat Akbaş, derbi maçı öncesi NEF Stadyumu'ndaki çalışmaları yakından takip etti ve yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi son dakika... Galatasaray, Barcelona maçı sonrası kar yağışı nedeniyle İstanbul'a dönüş yapamamış ve İzmir'e gitmişti. Beşiktaş ile NEF Stadyumu'nda oynanacak derbi maçını kar yağışı nedeniyle ertelemek isteyen Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş engeline takılmıştı.

Haberin Devamı

Peki maç öncesi NEF Stadyumu'nda son durum ne? Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi stada ulaşım nasıl sağlanıyor?

Fanatik Gazetesi Muhabiri Murat Akbaş, derbi maçı öncesi NEF Stadyumu'ndaki çalışmaları yakından takip etti ve yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi NEF Stadyumu çevresinde yoğun bir temizlik çalışması olduğunu ifade eden Murat Akbaş, "Stada giden yollar şu an karla kaplı. Maç saatine kadar temizlenmesi planlanıyor. Saha zemininde sıkıntı olmadığını biliyoruz. Hava çok güzel ve futbolu olumsuz yönde etkileyecek durum yok." dedi.

YORUM YAZ