MENÜ

Galatasaray açıklaması: Transferi çok kolay görünmüyor

Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de ara transfer dönemi öncesi yabancı sınırlaması nedeniyle yerli isimlere yönelen Galatasaray'ın önceliği iç transfer olacak. Rashica'yı bonservis bedeliyle kadrosuna katmak isteyen Sarı-kırmızıların, Sacha Boey ile de sözleşme yenilemek istiyor. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de ara transfer dönemi öncesi yabancı sınırlaması nedeniyle yerli isimlere yönelen Galatasaray'ın önceliği iç transfer olacak. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Rashica'yı bonservis bedeliyle almak istediğini ifade eden Metin Karabaş, "Rashica'nın transfer için görüşmeler devam edecek ama rakamsal olarak Galatasaray'ın Norwich'in istediği seviyelere yaklaştığını söyleyemem. Transferi çok kolay görünmüyor. Norwich Premier Lig'e yükselemezse yeniden kiralama konusu gündeme gelebilir" dedi.

Sacha Boey ile sözleşme yenileme konusunda görüşmeler olduğunu ifade eden Metin Karabaş, "Son gelen bilgiler doğrultusunda "anlaşma yaklaştık" haberini almıştım ama şu an resmileşen bir şey yok. Galatasaray savunmanın her iki tarafına da yerli oyuncu arıyor." dedi.

Yusuf Demir konusuna değinen Metin Karabaş, "Teklifler olduğu konuşuluyor ama sorduğumda kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını öğrendim. Zaten Galatasaray satmayı da düşünmüyor" dedi.

YORUM YAZ