MENÜ

Fatih Terim açıklaması: Galatasaray'ın her şeyine çağırmalısınız!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kendi imzasıyla mektup yollayarak Sarı Kırmızılı ekibi UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'ya taşıyan Fatih Terim'i ve eşi Fulya Terim'i Camp Nou'da oynanacak Barcelona Galatasaray maçına davet etti. NTV'de konuşan yorumcu Önder Özen, Burak Elmas'ın Fatih Terim'i İspanya'daki Barcelona - Galatasaray maçına çağırması hakkında yorumlarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kendi imzasıyla mektup yollayarak Sarı Kırmızılı ekibi UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'ya taşıyan Fatih Terim'i ve eşi Fulya Terim'i Camp Nou'da oynanacak Barcelona-Galatasaray maçına davet etti.

Haberin Devamı

NTV'de konuşan yorumcu Önder Özen, Burak Elmas'ın Fatih Terim'i İspanya'daki Barcelona - Galatasaray maçına çağırması hakkında yorumlarda bulundu.

Önder Özen: ‘’Bir teknik adam kulubün yıllarca sporculuğunu yapmış, yıllarca kaptanlığını yapmış üzerine yıllarca teknik direktörlüğünü yapmış en çok sayıda şampiyonluğu getirmiş ve Avrupa’daki kupayı da getirmiş ise görevden dün bile ayrılmış olsa, 20 yıl önce de ayrılmış olsa, başka yerlerde çalışmış olsa her maçına davet edilir. Fatih hocayı her koşulda her önemli organizasyonda Bayramınıza, düğününüze, cenazenize, Galatasaray'ın her şeyine Fatih Terim'i çağırmalısınız.’’ dedi.

YORUM YAZ