MENÜ

Erman Özgür'den Çebi yorumu: Asıl soru şu...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacağını açıklamasının ardından gruplar halinde antrenmanlara başlayan takımlarda corona virüsü vakaları artmaya devam ediyor. Yazarımız Erman Özgür, yaşanan Corona virüs vakaları ve liglerin başlama tarihiyle ilgili görüşlerini aktardı.

Dünya genelinde sosyal hayatı durma noktasına getiren koronavirüs ülkemizde de geni kapsamlı kısıtlamalara gidilmesine neden olmuştu.Bu kapsamda Süper Lig maçları da ertelenmişti. TFF'den liglerin açılma tarihine ilişkin açıklama gelse de futbol camiasında yaşanan Corona virüs vakalarının ardından bu konu tekrar masaya yatırıldı.

Haberin Devamı

Yazarımız Erman Özgür, gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

'Spor dünyası için bu saatten sonra kimsenin pozitif çıkması sürpriz değil' diyen Erman Özgür, "Ligi bitirmek isteyen herkesin bu riski göze aldığı bir gerçek. Asıl soru şu; lig başladığı anda futbolcu kadrosunda çok sayıda oyuncuda çıkarsa o takım lige nasıl devam edecek? Bunun için bir hazırlık var mı yoksa ‘İnşallah çıkmaz’ temennisi ile mi bu işe başlanıyor. Eğer ‘bir başlayalım da olmazsa vazgeçeriz.’ diyorsanız bende ‘bu riski almaya ne gerek vardı?’ diyebilirim." dedi.

YORUM YAZ