MENÜ

Deniz Çoban, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Umut Meler'i yorumladı!

Süper Lig'in 23. haftasında 23 Şubat Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, Halil Umut Meler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi Halil Umut Meler yönetecek.

Haberin Devamı

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

Mücadelede Video Yardımcı Hakem olarak Abdulkadir Bitigen görev yapacak. Bitigen'in yardımcılığını ise Mert Güzenge ile Serkan Olguncan üstlenecek.

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, derbinin hakemi Halil Umut Meler hakkında görüşlerini aktardı.

Deniz Çoban, "Halil Umut Melel ismi sürpriz olmadı. Artık onun da derbi yönetme zamanı gelmişti. Merkez Hakem Kurulu onu uygun gördü. Halil Umut Melel için derbi kolay olmayacaktır. Buradan kendinizi beğendirerek çıkmanız çok da kolay değil. Skor şansı olursa, şanssızlık yaşamazsa ve oyunculara kendini kabul ettirebilirse yetenekleri bu maçı yönetmeye yetecektir" dedi.

YORUM YAZ