MENÜ

Bu saç modeli çok konuşuldu!

Herkes farklı olmak ister. Ama farklı olmak demek uçuk kaçık olacağınız anlamına gelmez. Bazı futbolcular öyle enteresan saç modelleriyle yeşil sahalara çıktılar ki görenler şaşkınlıklarını gizleyememişti. İşte Saç modelleriyle ilgimizi çeken futbolcuların tam listesi!

Milan'da parlayan Mısır asıllı İtalyan oyuncu Stephan El Shaarawi, mohavk modelinde şekillendirdiği saçlarıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

Bir dönem en iyi santraforlar arasında gösterilen, Galatasaray'ın gündemine de sıkça gelen Fransız forvet Djibril Cisse de farklı saç modelleriyle dikkat çekiyor!

İnter formasını giydiği dönemde Serie A'ya damga vuran Rodrigo Palacio 3 numara saçlarına ince yaptığı at kuyruğuyla simge haline gelmişti.

Bir dönem Samsunspor formasını da giyen forvet oyuncusu Aristide Bance, sarı kısa rasta saçlarıyla spikerlerin ismini ayırmakta zorluk çekmediği oyunculardan olmuştur.

Ve 2002 Dünya Kupası'na Brezilyalı Ronaldo'yla beraber saç kesimiyle damga vuran isim Ümit Davala. Bir dönem kuşkusuz her 3 çocuktan birisi bu saç modelini kestirmek üzere Türkiye'de berberlere akın etmişti.

YORUM YAZ