MENÜ

Bafetimbi Gomis transferi için Tigres devrede!

Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kuran ve Galatasaray formasıyla 2 maçta 32 gol atıp 6 da asist yapan Bafetimbi Gomis’in kulübü Al Hilal’den ayrılacağı iddia edildi. Porto ile sözleşmesi bitecek Moussa Marega’yı renklerine bağlamak isteyen Al Hilal’in, Gomis’İn takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edilirken; Gomis ile Meksika Ligi takımlarından Tigres ve ABD Ligi takımlarından Inter Miami’nin ilgilendiği iddia edildi.

Galatasaray formasını giydiği tek sezonda attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kuran ve takımını şampiyonluk yapan Bafetimbi Gomis, 3 yıldır formasını giydiği Al Hilal takımından sezon sonunda ayrılabilir. Takımıyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik sözleşmesi daha bulunan Bafetimbi Gomis’in, Al Hilal takımının Porto’dan Moussa Marega ile ilgilenmesinin ardından ayrılmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

35 yaşında olsa da hala performansına dolu dizgin devam eden ve 25 maçta 18 gol 4 asistlik katkıyla takımının en skorer ismi olan Bafetimbi Gomis ile Meksika Ligi takımlarından Tigres’in yanı sıra David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami takımlarının ilgilendiği iddia edildi.

Menajeri aracılığıyla Süper Lig’den Trabzonspor ve Fenerbahçe’ye de önerildiği iddia edilen Gomis için henüz Süper Lig’den bir takımın somut adım atmadığı ise biliniyor.

YORUM YAZ