MENÜ

Alpaslan Öztürk'ten Galatasaray taraftarlarına ilk mesaj!

Galatasaray, sezonun flaş isimlerinden olan Alpaslan Öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak mutlu sona ulaştı. 3 büyüklerin transferi için uğraş verdiği başarılı savunmacıyı renklerine bağlayan Galatasaray, yerli transfer bombalarını bir bir açıklıyor. Kulüp sosyal medyasına konuşan Alpaslan Öztürk, "Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım. Galatasaray gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray bugün Aytaç kara ve Alpaslan Öztürk transferinde mutlu sona ulaştığını açıkladı. Göztepe ile sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki savunmacıyı bedelsiz olarak kadrosuna katan Galatasaray, futbolcuyla 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Kulübün sosyal medya hesabında yayınlanan videoda konuşan Alpaslan Öztürk, "Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Tesisi gezerken de efsaneleri görmek gerçekten gurur verici. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım. Galatasaray gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ