MENÜ

Adı Galatasaray ile anılan Hulk'tan paylaşım!

Daha önce Drogba'yı Çin'de yaşanan bir kriz sonrasında bedava getiren, Monaco'dan Falcao'yu bonservissiz almayı başaran Galatasaray, bu kez de Hulk'un işini aynı şekilde bitirmeye çalışıyor. Yıldız oyuncuya Galatasaray taraftarı sosyal medya hesabından 'Galatasaray'a gel' çağrısı yapıyor. Hulk ise karantina günlerini evinde sevgilisiyle beraber geçiriyor. Hulk, son olarak sevgilisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Tüm dünyada etkili olan corona virüs salgını nedeniyle tüm dünyada oynanan ligler gibi Süper Lig’de de ara verilmiş durumda. Öte yandan Süper Lig’de verilen bu arada yabancı basında çıkan haberlerle Galatasaray’ın Hulk lakabıyla bilinen forvet oyuncusu ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve çalkantılı özel hayatıyla magazin gündeminin konuştuğu isimlerden olan Hulk, sevgilisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaştığı videoya yorumlar yağdıran Galatasaray taraftarı, yıldız oyuncuya Galatasaray'a gelmesi yönünde mesajlar gönderdi.


YORUM YAZ