MENÜ

Victor Nelsson'dan örnek davranış! Fenerbahçeli taraftara 2 forma

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından spor dünyası yaraları iyileştirmek için tüm gücüyle detske olmaya çalışıyor. Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

Victor Nelsson'dan örnek davranış! Fenerbahçeli taraftara 2 forma

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından spor dünyası tüm gücüyle bölge halkına destek vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

FORMALARINI VERDİ

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın kuzeyinde yaşayan Nelsson'un babası Claus Nelsson, oğlunun imzaladığı iki formayı, tanıdığı Hüseyin Kökten adındaki Fenerbahçe taraftarı dostuna vererek, depreme katkı yapmasını istediğini söyledi.

Kökten ise sosyal medya hesabına, "Benim nasıl bir Fenerli olduğumu herkes iyi bilir. Burada söz konusu birlik olma zamanı. Dostum Claus Nelsson'a çok teşekkür ederim." dedi.

Kökten, "Yakında, Fenerbahçe, Türk Milli Takımı formalarıyla birlikte Nelsson'un imzalı formalarını da açık arttırmayla satışa çıkararak elde edilecek paranın tamamını Türkiye'ye depremzedelere yardım için göndereceğim" diye yazdı.

Haberin Devamı

Milliyet

 

 

 

YORUM YAZ