MENÜ

Vecino ve Paredes'ten Galatasaray'ı pişman eden performans

Sezon öncesi transfer döneminde ilk olarak orta saha için büyük bir çalışma başlatan Galatasaray, bu süreçte yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle listenin ilk sıralarında bulunan isimleri alamadı. İki yıldızın takımlarında gösterdikleri performans dikkatleri çekiyor. İşte detaylar...

Vecino ve Paredes'ten Galatasaray'ı pişman eden performans

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezona Mauro Icardi'nin bonservisinin yanı sıra, Wilfried Zaha, Tete, Kerem Demirbay, Cedric Bakambu, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Angelino, Halil Dervişoğlu ve Hakim Ziyech gibi isimleri transfer ederek başladı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE ŞAŞIRTAN TABLO

NDOMBELE BİR TÜRLÜ HAZIR HALE GELEMEDİ

Galatasaray'ın sezon başında orta saha için transfer etmek istediği isimler arasında en sonlarda yer alan Fransız oyuncu, formsuzluğuyla dikkat çekiyor. Sarı - kırmızılı ekibe katılalı yaklaşık iki ay olan oyuncu henüz ilk 11'de takıma katkı verecek duruma gelemedi.

Henüz hiçbir maça ilk 11'de başlayamayan Ndombele, lig ve Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 123 dakika şans bulabildi.

Vecino ve Paredesten Galatasarayı pişman eden performans

PAREDES VE VECINO VAZGEÇİLMEZ OLDU

Galatasaray'ın orta alan için transfer etmek istediği isimlerin başında Leandro Paredes geliyordu. Paris Saint-Germain ile anlaşmaya varan sarı - kırmızılılar oyuncunun uzun süre bekletmesinin ardından bu transferden vazgeçmişti. Roma'ya transfer olan Paredes, her ne kadar takımı bu sezon iyi bir görüntü çizmese de kişisel performansıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

2.50 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'ya katılan 29 yaşındaki oyuncu Serie A'da 10, Avrupa Ligi'nde ise 3 maçta görev aldı. Paredes bu karşılaşmalarda dört kez asist yapmayı başardı.

Vecino ve Paredesten Galatasarayı pişman eden performans

VECINO DA LAZIO'DA DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray'ın orta saha için transfer etmek istediği bir diğer isim de Lazio'da forma giyen 32 yaşındaki Uruguaylı oyuncu Matias Vecino idi.

Lazio ile anlaşan sarı - kırmızılılar, Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin veto etmesi nedeniyle bu transferi gerçekleştirememişti. Sosyal medya kullanan Galatasaraylı taraftarların büyük bir kısmı da Vecino ismine karşı çıkmıştı.

Vecino ve Paredesten Galatasarayı pişman eden performans

32 yaşındaki oyuncu bu sezon yedisi Serie A ve üçü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 10 maçta görev yaptı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda takımına üç kez gol katkısı vermeyi başardı.

GALATASARAY ORTA SAHASININ BEL KEMİĞİ TORREIRA

GAeçen sezon Galatasaray'a transfer olduğu günden bugüne oynadığı her maçta dikkat çekecek kadar iyi bir performans sergileyen Uruguaylı yıldız adeta takımının orta sahasını ayakta tutan isim oldu. Her ne kadar skora katkı konusunda kısıtlı kalsa da takımın defansif gücüne katkısı ve geriden oyun kurma becerisiyle Teknik Direktörü Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bizim net gol pozisyonlarımızı engellediler

Vecino ve Paredesten Galatasarayı pişman eden performans

YORUM YAZ