MENÜ

Ve Mauro Icardi'nin temsilcisinden transfer açıklaması! Yetkililerle görüşüyoruz

Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi, şimdi de İspanya devi Real Madrid'i peşine taktı. Arjantinli yıldızın avukatlığını da yapan temsilcisi Elio Letterio Pino, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu.

Ve Mauro Icardi'nin temsilcisinden transfer açıklaması! Yetkililerle görüşüyoruz

Galatasaray’ın tutkuyla bağlı olduğu Mauro Icardi hakkındaki iddialar tüm camianın merak konusu. Real Madrid’in ara transfer döneminde bonservisi için 15 milyon Euro önereceği iddiası Galatasaray cephesinde karşılık bulmuş değil.

Haberin Devamı

Yönetim, dış basındaki iddialar sonrası, “Satılması teklif dahi edilemez” söylemiyle kestirip attı. Ancak Madrid’de yoğun bir trafik var. Yıldız futbolcunun temsilcisi Elio Letterio Pino, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İĞNEYLE MAÇLARA ÇIKIYORDU

İNANILMAZ PERFORMANS

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sezona kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 20 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında da takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi. 

Ve Mauro Icardinin temsilcisinden transfer açıklaması Yetkililerle görüşüyoruz

REAL MADRİD İDDİASI

İtalyan basınında çıkan haberlerde Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer gündemine dahil etti. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulandı. Real Madrid'in Mauro Icardi transferi için Galatasaray'a yapması beklenen teklifin ayrıntıları da belli oldu. İspanyol devinin, Arjantinli forvet için 15 milyon euro civarında bir teklif sunabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

'YETKİLİLERİYLE KONUŞUYORUZ'

Mauro Icardi’nin avukatlığını da yapan temsilcisi Elio Letterio Pino’ya dün ulaştık. Pino, Madrid’de olduğunu ve Real Madrid yetkilileriyle görüştüğünü aktardı. “Resmi bir teklif henüz yok” diyen Pino, ardından şu önemli sözleri sarf etti: “Şu an (dün TSİİ 17.00) Madrid’deyim. Real Madrid’in Icardi için bir teklifi yok. Resmi ya da resmi olmayan bir teklif yapmadılar henüz. Ancak Real Madrid yetkilileri ile konuşuyoruz.”

‘MAURO İLE ZAMAN GEÇİRECEĞİM’

“Pazartesi günü Erden Timur’la görüşmek için İstanbul’a geleceğim. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray - Manchester United maçını izleyip, perşembe günü İstanbul’dan ayrılacağım. Elbette Mauro ile de zaman geçireceğim. Şu an için başka bir şey söyleyemem.”

Ve Mauro Icardinin temsilcisinden transfer açıklaması Yetkililerle görüşüyoruz

Umut Eken / FANATİK ÖZEL

Ve Mauro Icardinin temsilcisinden transfer açıklaması Yetkililerle görüşüyoruz

Icardi çılgınlığı! Galatasaray'ın yıldızı izdiham yarattı!
YORUM YAZ