MENÜ

Van Aanhol'ttan flaş itiraf! Başkana çok kızdım

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılıların eski yıldızlarından olan ve PSV'ye transferi gerçekleşen Van Aanholt'tan şok bir itiraf geldi. Yıldız isim, takımdan ayrıldığı süreçle ilgili bir açıklama yaparken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili flaş ifadeler kullandı.

Van Aanhol'ttan flaş itiraf! Başkana çok kızdım

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların eski yıldızlarından olan ve PSV'ye transferi gerçekleşen Van Aanholt'tan şok bir itiraf geldi. Yıldız isim, takımdan ayrıldığı süreçle ilgili bir açıklama yaparken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili flaş ifadeler kullandı. İşte tüm açıklamalar...

Haberin Devamı

İŞTE YENİ TEKNİK DİREKTÖR

DEVLER LİGİ HAZIRLIĞI BAŞLADI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında sahasında Kopenhag ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başladı. Koşu ve topa sahip olma çalışmasıyla devam eden idman, üçe üç oyununun ardından çift kale maçla sona erdi. Galatasaray, yarın sabah yapacağı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürecek.

Van Aanholttan flaş itiraf Başkana çok kızdım

AANHOLT'TAN FLAŞ İTİRAF

Galatasaray'dan PSV'ye transfer olan Patrick van Aanholt, flaş bir itirafta bulundu. Aanholt ayrılık süreciyle ilgili, "Her şey belgelerin son teslim tarihinden 4 dakika önce ayarlandı.

Haberin Devamı

BAŞKANA ÇOK KIZDIM

O akşam Galatasaray başkanına (Dursun Özbek) çok kızdım ama sonrasında bir sorun çıkmadı ve yollarımızı iyi bir şekilde ayırdık." ifadelerini kullandı. Geleceğiyle ilgili de konuşan Hollandalı, "Crystal Palace'ta harika zaman geçirdim ama PSV gerçek bir aile kulübü. Geldiğimde zaten birçok oyuncuyu tanıyordum. Yurt dışına tekrar çıkar mıyım bilmiyorum. Eğer kulübüm benden memnun kalırsa kalmak istiyorum." açıklamasını yaptı.

Van Aanholttan flaş itiraf Başkana çok kızdım

Galatasaray ile 62 maça çıkan 33 yaşındaki sol bek, 3 gol ve 5 asist yaptı. PSV'de ise 28 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Van Aanholttan flaş itiraf Başkana çok kızdım

YORUM YAZ