MENÜ

Ümit Davala'dan ağır Galatasaray eleştirisi! "Kerem yerden kalkmıyordu..."

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Ümit Davala, Galatasaray'ın Sparta Prag'a elendiği maçı TV8,5'ta değerlendirdi.

Ümit Davala'dan ağır Galatasaray eleştirisi! "Kerem yerden kalkmıyordu..."

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-2'nin rövanşında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Ümit Davala, Galatasaray'ın Sparta Prag'a elendiği maçı TV8,5'ta değerlendirdi.

Haberin Devamı

"İNANMAYAN BİR G.SARAY VARDI"

"Galatasaray 1-1'den sonra öne geçebilirdi. Baskı yapamadı, çok kolay top kaybı yaptı. Çok tuhaf, inanmayan bir Galatasaray vardı.

"YERDEN KALKMIYORDU"

Barış saçmasapan bir geri pas yaptı. Davinson ayağının altından top kaçırdı. Kerem yerden kalkmıyordu. Abdülkerim, Barış Alper dışında mücadele eden yoktu.

"HER TAKIM YENEBİLİR"

Muslera'nın 3. golde özellikle hatası vardı. Bu şekilde oynarsa, Prag değil her takım yenebilir seni. Okan Buruk kenarda yırttı kendini. Bir tepki veriyordu ama o tepkiyi oyuncular veremedi. 2-1 de bitirebilirsin maçı. Oyuncular reaksiyon gösteremedi.

"HER TOPTA BERKAN'I GEÇTİ"

İleriye gitmezsin ama defansını iyi yaparsın. Berkan-Preciado eşleşmesi çok enteresandı. Her aldığı topta Berkan'ı geçti. Maçta Okan Buruk'lul bir şey yoktu.

Haberin Devamı

"HİÇ HEYECANLANDIRMADI"

Galatasaray maçı çevireceğine dair hiç etki vermedi. Hiç heyecanlandırmadı taraftarları. Bu maçın bir üzüntüsü de yok. Bu şekilde üzülmüyorsun da hak etmedin çünkü maçı. Ayakta zor duruyordu oyuncular. Barış Alper, Kaan'a yardım edeceğim diye çok yoruldu.

"HAKEM ÇOK KÖTÜYDÜ"

Hakem çok kötü bir maç yönetti. Icardi'nin çenesine gelen bir dirsek vardı. Faul bile vermedi.

UĞUR MELEKE'DEN ELEŞTİRİ

Hürriyet yazarı Uğur Meleke, Galatsaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a elenmesini değerlendirdi.

"PRISKE'NİN GELECEĞİ PARLAK"

"Midtjylland kökenli Brian Priske’nin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. Şemasına, organizasyonuna sadık, ekibinin avantajlarını-dezavantajlarını bilen ve müsabakaları ona göre ele alan bir takım. 180 dakika boyunca hiçbir duran topta doğaçlama yapmadılar, hep çalışılmış set hissi veriyorlar."

"1 AYDIR AÇIKLARI GÖRMEZDEN GELİYOR"

"Okan Buruk’a ne kadar saygı duyduğumu bu sütunun ya da televizyon programlarımızın takipçileri zaten bilirler. Bundan 10 sene önce A milli takımın başına gelmesi gerektiğini yazmıştım, gelecekte de İtalya Serie A’da iyi bir takım çalıştıracağına inanıyorum. Ancak maalesef son bir aydır bir konuda takımının verdiği açıkları görmezden geliyor. Berkan’a karşı oynayan hemen her takımın sağ kanat oyuncusu yıldızlaşıyor: Gaziantepli Sorescu, Samsunlu Zeki Yavru, Sparta Praglı Preciado, Olatunji ve sonradan giren Tuçi... Bu sezon tüm cephelerde toplam 1 golü olan Preciado, Galatasaray’a karşı 180 dakikada 2 gol-1 asistle oynadı. Bu kadarı tesadüf olmamalı sanırım."

Haberin Devamı

"AŞIRI KORUMACI TUTUM TURU PRAG'A VERDİ"

"Galatasaray'ın bu sezonki Avrupa macerasında bir diğer zaafı da, beraberliğin yeterli görüldüğü maçlarda gereğinden fazla pasif davranılması oldu. Kopenhag deplasmanında bir iştah sorunu söz konusuydu. Dün de 16’ncı dakikada skor 1-1 olduktan sonra, özellikle de 46-70 arası takım sakinleştirici almış gibiydi. Bu aşırı korumacı tutum, turu Sparta Prag’a teslim etti maalesef."

Ümit Davaladan ağır Galatasaray eleştirisi Kerem yerden kalkmıyordu...

YORUM YAZ