MENÜ

Uğurcan Çakır'ın alternatifi Fransa'dan! Galatasaray'dan kaleci atağı, imzaya hazır...

Yeni sezonda Muslera'nın ya yerine ya da arkasına bir yerli kaleci transferi yapmak isteyen Galatasaray; Uğurcan Çakır girişiminden istediği sonucu alamazsa, rotayı Fransa'ya çevirecek. Öte yandan yedek eldiven olarak düşünülen Süper Lig'in tecrübeli kalecisi ile prensipte anlaşma sağlandı.

Uğurcan Çakır'ın alternatifi Fransa'dan! Galatasaray'dan kaleci atağı, imzaya hazır...

Galatasaray, yeni sezonda kaleyi yerli bir isme teslim edip oyun içinde Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı dışındaki tüm forma hakkını yabancıdan yana kullanmayı planlıyor. Özellikle sol beke çok iyi bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, kadroyu kurarken böylece daha rahat hareket edebilecek.

Haberin Devamı

İLK HEDEF UĞURCAN ÇAKIR

Sarı Kırmızılılar, 12 yıldır kaleyi koruyan ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Fernando Muslera'nın yerine, eldivenleri Trabzonspor'u milli file bekçisi Uğurcan Çakır'a vermek üzere harekete geçti. Ancak Trabzonspor bu transfere sıcak bakmıyor.

Uğurcan Çakırın alternatifi Fransadan Galatasaraydan kaleci atağı, imzaya hazır...

BAŞKAN DOĞAN: BEN KAPTANIMI SATMAM!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katıp kaleyi güvenilir bir isme emanet etmek isteyen Galatasaray'ın ilgisiyle ilgili konuştu, "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var." dedi.

CİM BOM'DAN SÜPER TEKLİF!

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN OLDU

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da başarının en büyük pay sahiplerinden biri de kaleci Uğurcan Çakır olmuştu. Milli file bekçisi başarılı performansıyla büyük beğeni toplarken, Avrupa devlerini de peşine takmıştı. Dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu, kaptanı takımda tutarken bu sezon Trabzonspor formasıyla 31 resmi maça çıkan Uğurcan Çakır, kalesinde 48 gol görürken 12 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

UĞURCAN OLMAZSA ROTA FRANSA

Yeni sezonda Muslera'nın ya yerineya da arkasına bir yerli kaleci transferi yapmak isteyen Galatasaray; Uğurcan Çakır girişiminden istediği sonucu alamazsa, rotayı Fransa'ya çevirecek. Kayserispor'dan transfer olduğu Rennes'te 2. kaleci olarak kariyerine devam eden 1.92 boyundaki Doğan Alemdar, Galatasaray'ın transfer hedeflerinden biri.

MUSLERA SONRASI DOĞAN ALEMDAR

Gelecekte A Milli Takım'ın da kalesini koruması beklenen 20 yaşındaki kalecinin, Muslera sonrasına kendisini hazırlaması planlanıyor. Sarı-Kırmızılı yetkililer, başta Türk kulüplerinin de gündeminde yer alan Doğan Alemdar için Rennes Kulübü’yle bir görüşme yapmaya hazırlanıyor.

Uğurcan Çakırın alternatifi Fransadan Galatasaraydan kaleci atağı, imzaya hazır...

OKAN KOCUK GİDİYOR

Galatasaray'ın 2. kalecisi Okan Kocuk'la yollar ayrılıyor. 11 yıl sonra Süper Lig'e geri dönen Samsunspor'un Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Okan'la ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyor. Karadeniz ekibi, kısa süre içerisinde 27 yaşındaki kaleci ile temas kurmaya hazırlanıyor. Cim Bom'un yedek kaleci için düşünülen isim Süper Lig'den...

Haberin Devamı

GÜNAY GÜVENÇ 'EVET' DEDİ

Yerli kaleci hedefi doğrultusunda gündeme gelen Günay Güvenç'in, prensipte Galatasaray'a "Evet" dediği öğrenildi. Şu sıralarda listenin öncelikli isimleri için görüşmeleri sürdüren Sarı-Kırmızılılar, beklenen sonuç alınamazsa Günay'ı kadrosuna katacak. Ligden çekilen Gaziantep'in Kasımpaşa'ya kiraladığı 31 yaşındaki kaleci, Galatasaray'da sözleşmesi biten Okan Kocuk'un yerine yedek eldiven olarak düşünülüyor. 

Uğurcan Çakırın alternatifi Fransadan Galatasaraydan kaleci atağı, imzaya hazır...

BATUHAN ŞEN TAKIMA DÖNECEK

Cim Bom'da ayrıca Karagümrük'e kiralık olarak gönderilen ve iyi bir sezon geçiren 24 yaşındaki Batuhan Şen de takıma geri dönecek. Okan Buruk, Batuhan'ı yaz kampında kadroya almayı düşünüyor.

Uğurcan Çakırın alternatifi Fransadan Galatasaraydan kaleci atağı, imzaya hazır...

YORUM YAZ