Tugay Kerimoğlu'dan Galatasaraylı futbolcuya sert sözler 'Bir tane adam var kendini sorgulasın'
Galatasaray'ın, Sivasspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği mücadele sonrası TRT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Tugay Kerimoğlu Okan Buruk'un, Metehan Baltacı tercihi hakkında ilginç bir yorumda bulunurken, sarı-kırmızılılarda bir oyuncuya ayrı parantez açıp 'Bir tane adam var kendini sorgulasın' ifadelerini kullandı. İşte Kerimoğlu'nun o sözleri.
![Tugay Kerimoğlu'dan Galatasaraylı futbolcuya sert sözler 'Bir tane adam var kendini sorgulasın'](https://image.fanatik.com.tr/i/fanatik/75/0x410/67569afed93bfcfd94a886f0.jpg)
Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Galatasaray, Sivasspor deplasmanını kayıpsız atlattı. Sarı-kırmızılı ekibin 3-2 kazandığı maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı yıldız için sert ifadeler kullandı. Kerimoğlu'nun açıklamaları şöyle;
Haberin Devamı ›
'FARKLI DÜŞÜNCELERE SAHİBİM'
"Savunmada değişik kurgularla oynatan bir Okan Buruk var. Metehan Baltacı konusunda farklı düşüncelere sahibim. Bu maç, o maç değildi. Rey Manaj, rakip defanslarla savaşmayı benimseyeceği için burada problem yaşayabilirdi. Bir Nelsson hamlesi olur mu diye düşündüğüm anlar oldu."
'YUNUS'A ARTI YAZAR'
"Orta sahada bütün alanı kontrol eden Torreira, Mertens ve Gabriel Sara var. Biri gittiğinde diğeri kaldı, orta alanda dönüşen bir oyun var. Yunus Akgün'ün golle ve asistle buluşması moral açısından artı yazar. Barış Alper Yılmaz'ın iyi oyunu vardı. Osimhen de görevini yaptı. Roland Sallai'yi sağ beke koy, bek gibi oynuyor. Aslında kanat oyuncusu ama birinci görevinin savunma olduğunu biliyor. Metehan Baltacı da genç, bir şey diyemiyorum, yavaş yavaş öğrenecek."
Haberin Devamı ›
'ZIYECH, KENDİNİ SORGULAMALI'
"Galatasaray'ın kulübesinde kimlerin oyuna girdiğine dikkat edin. Batshuyai, Nelsson, Efe Akman, Kerem Demirbay... Oyuna girmeyen bir tane adam var. O neden oyuna girmiyor? Bu maç 3 olmuş, doğru şeyler yapıp kazanmışsın ama antrenman performansından dolayı hoca Efe'yi düşünüyorsa Hakim Ziyech de kendini sorgulamalı."
'Ayağının mı kırılması lazım!'