MENÜ

Tugay Kerimoğlu Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı! "Bayern problem yaratır"

Süper Lig'de 9. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş Rams Park'ta karşılaştı. Sarı-Kırmızılı takım rakibini Icardi'nin golleriyle 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın ardından TRT Spor ekranlarında yorum yapan Tugay Kerimoğlu karşılaşmayı değerlendirdi ve uyarılarda bulundu.

Tugay Kerimoğlu Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı! "Bayern problem yaratır"

Tugay Kerimoğlu, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Haberin Devamı

"İKİ TAKIMIDA TEBRİK ETMEK LAZIM"

"Aslında her iki takımı da tebrik etmek lazım. Bir taraf on kişiyle kaybetmeme adına yapmış olduğu riskler ve bulmuş olduğu gol var. Diğer tarafta da bir şekilde galibiyet golünü bulan Galatasaray."

"OYUNU BEĞENMEYECEĞİ KESİN"

"Bence Okan hocanın ikinci yarıdaki oyunu beğenmeyeceği kesin. Ligde de olsa Avrupa'da da olsa bu oyunu talep etmez Okan hoca. Tete çok iyi oynadı. Zaha da ilk yarıda iyiydi. Ancak Tete, o dakikada oyundan çıkarılmasa bir şey demezdim. Çünkü gerçekten çok iyi oynuyordu."

"BAYERN PROBLEM YARATIR"

"Bu açıkları Bayern Münih'e verirseniz Bayern Münih size problem yaratır. Bayern bu oyunu en iyi oynayanlardan bir tanesi. Tamamen United maçındaki gibi konsantre olup oynarsanız bugün ki problemler çok fazla karşınıza çıkmaz."

Haberin Devamı

"Geriden oyun kurmak istiyorsanız orta alandaki oyuncularınızın çok iyi olması lazım. Yapamamasına rağmen inatla aynı oyuna devam etti Beşiktaş."

"Angelino'nun defansif yönünün çok iyi olmadığını söylemiştik. Hücumu ne kadar iyiyse savunması da o kadar eksik."

"ÜRETKENLİ HALE GETİRMESİ LAZIM"

"Galatasaray'ın geriden oyun kurma anlamında Abdülkerim ve Sanchez'den yana bir sıkıntısı yok. Önemli olan şey, bazı oyunları rakip yarı sahada daha üretkenli hale getirmesi lazım."

"ARTIK KENDİ OYUNUNU GELİŞTİRMELİ"

"Galatasaray'da pres çok iyi, baskı çok iyi, sakin kalıp artık kendi oyununu geliştirmeli. Daha hareketli bir oyun olursa istediklerinin karşılığını alabilecek bir Galatasaray izleyebiliriz."

"İlk yarının 20 dakikası, ikinci yarının tamamında Beşiktaş istediği gibi oynayan taraftı. Kırmızı kart dengeleri bozdu."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Süper Kupa'nın tarihini doğru bulmuyorum

Tugay Kerimoğlu Galatasaray - Beşiktaş derbisini yorumladı Bayern problem yaratır

 

 

 

YORUM YAZ