MENÜ

Tuchel'in Sacha Boey aşkı! Nedeni ortaya çıktı...

Bayern Münih, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'yi kadrosuna katmak üzere. İki kulüp arasındaki pazarlıklar tüm hızıyla sürerken Thomas Tuchel'in tecrübeli oyuncuyu neden bu kadar çok istediği de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Tuchel'in Sacha Boey aşkı! Nedeni ortaya çıktı...

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında evinde İstanbulspor’u 3-1 mağlup ettiği maçta kadroda yer almayan Sacha Boey, Alman devi Bayern Münih’e imza atmak üzere… Fransız sağ bekin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Tuchelin Sacha Boey aşkı Nedeni ortaya çıktı...

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Bundesliga ekibi Bayern Münih, Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. Fransız oyuncunun 3 milyon euronun üzerinde bir rakam kazanacağı belirtilirken Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki pazarlıklar da sürüyor. Yönetimden alınan bilgiye göre Bayern Münih bonservis ücreti için 22 Milyon euroya kadar çıktı. Galatasaray ise bonuslarla birlikte 30 Milyon euro istiyor. Pazarlıklar sürerken, Bayern Münih yetkililerinin İstanbul'a özel uçak ile geldikleri ortaya çıktı. Almanlar, anlaşma sağlandığı takdirde Almanlar Boey'yi de alıp özel uçakla Münih'e dönecek.

İSPANYOLLAR DUYURDU!

OKAN BURUK 'AĞRI HİSSETTİ' DEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor maçının kadrosunda yer almayan Boey ile ilgili karşılaşma öncesinde, "Ayağında ağrı hissettiğini, oynayamayacak durumda olduğunu söyledi. O yüzden değişiklik yaptık” ifadelerini kullanmıştı. Buruk maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, "Sacha Boey'nin ayrılmasından yana değilim. Elbette kulübün geleceği için önemli bir rakam gelirse kararı yönetimimiz verecek. Boey'nin oynamaması bizi etkiliyor" demişti.

Haberin Devamı

Tuchelin Sacha Boey aşkı Nedeni ortaya çıktı...

"TUCHEL BU YÜZDEN İSTİYOR"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Alman gazeteci Oliver Maywurm, Boey transferini Fanatik'e değerlendirdi. Thomas Tuchel'in acilen bir sağ beke ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Goal'ün Almanya muhabiri, "Boey, Bayern'de forma şansı bulacaktır. Neredeyse hiç oynamayan ve uzun süredir sakat olan Bouna Sarr'ı saymazsak Mazraoui, takımdaki orijinal tek sağ bek. Mazraoui de şu anda sakat ve Fas'la Afrika Kupası'na katıldığı için zaten yok. Dolayısıyla Bayern'in yeni bir sağ beke ihtiyacı var. Tuchel de Boey'i bu yüzden istiyor" dedi.

Tuchelin Sacha Boey aşkı Nedeni ortaya çıktı...

Son haftalarda sağ bekte mecburi seçeneğin Laimer olduğunu vurgulayan Alman gazeteci, "Son haftalarda bu pozisyonda aslında bir orta saha oyuncusu olan Konrad Laimer oynuyordu. Dolayısıyla Boey'nin Tuchel'in ilk 11'inde yer alması çok muhtemel. Mazraoui döner dönmez Boey ve Mazraoui arasında sağ bek için kıyasıya bir mücadele olacak."

FANATİK ÖZEL HABER - SAMET ÇAYIR

Okan Buruk açıkladı... İşte Galatasaray'dan ayrılacak isim!
YORUM YAZ