MENÜ

Transferde yeni gelişme! Galatasaray'da Mauro Icardi operasyonu!

Cim-Bom’da, Serie A’da oynayan futbolcuların fazlalığı, Teknik Direktör Okan Buruk’un da yolunun Inter’den geçmesi, sarı-kırmızılıları İtalyan tarzı futbola yaklaştırdı. Aslan son üç maçında hiç gol yemeden atarken, hedefe giden yolda başarı oranı da arttı.

Transferde yeni gelişme! Galatasaray'da Mauro Icardi operasyonu!

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılıları bir İtalyan takımına dönüştürdü. Aslan golü atıyor, yemiyor. Artık sonuca odaklı düşünen başarılı teknik adam, istediğini alırken, korkulu rüya görmüyor.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da, İtalya Serie A’da daha önce oynamış oyuncuların sayısının fazla olması ve yine Okan Buruk’un yolunun Inter’den geçmesi, bu stilin oluşmasında etkili oldu. Sarı-kırmızılılarda Icardi, Torreira, Mertens, Oliveira, Muslera, Zaniolo gibi isimler, İtalyan liglerinde forma giyerken, Okan Hoca da futbolculuğunda yine Inter’de top oynamıştı.

Buruk tarz olarak İtalyan futbolundan esinlenirken, oyuncuların da buna alışık bir kültürden gelmesi işini kolaylaştırdı. Ligin ez az gol yiyen takımı olan Aslan, son 3 maçta rakiplerine toplamda 0.58 gol beklentisi verdi. Galatasaray; Başakşehir, İstanbulspor ve Sivas maçlarını kalesinde gol görmeden kapadı. Diğer taraftan Muslera da iki maçta da kalesini gole kaparsa rekor kıracak. Uruguaylı eldiven, bu sezon Süper Lig’de 30 maçta 14 kez kalesini gole kapattı.

Haberin Devamı

EVİNDEKİ YENİLMEZLİĞİNİ 16 MAÇA ÇIKARDI

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleyle ligde 17. iç saha maçını oynadı ve yenilmezliğini sürdürdü. Aslan evinde Süper Lig’de oynadığı son 16 maçta 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Cimbom sahasında sadece 2. haftada Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu.

ICARDI GOL SAYISINI 19 YAPTI

Sivasspor karşısında 2 gol birden atan Icardi, böylece Süper Lig’deki gol sayını 19’a çıkardı. Yıldız futbolcunun Türkiye Kupası’nda da 1 golü bulunuyor.

GALATASARAY'IN BEL KEMİĞİ: LUCAS TORREIRA

‘YİNE KAZANDIK’

Ön liberoda Galatasaray’ın son maçlarına damgasını vuran Torreira, kendilerine olan inancını sosyal medya hesabından duyurdu. “Endişelenmeye mahal yok” diyen Uruguaylı futbolcu, şunları söyledi: “Yine kazandık ve hala mücadelenin içindeyiz. Son çabamız kaldı ve yoğunluğumuzu düşüremiyoruz. Her maç çok önemlidir ve odaklanmalıyız. Taraftarlarımıza sarsılmaz destekleri için yürekten teşekkür ediyoruz, enerjileri bizi sahada her şeyimizi vermeye yönlendiriyor. Hep birlikte hedefimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Bastır Galatasaray!”

2 GÜN İZİN

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk takıma 2 gün izin verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 30 Mayıs’a kadar maçı bulunmayan sarı-kırmızılılarda Ankaragücü maçının hazırlıkları, yarın akşam yapılacak antrenmanla başlayacak.

Haberin Devamı

ICARDİ İÇİN İKİNCİ RAUNT

Arjantinli golcüyü yeni sezonda da kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray, ilk olarak menajeriyle masaya oturacak ve Icardi ile anlaşma sağlayacak. Sarı-kırmızılılar, bunun ardından bonservis için Paris Saint Germain ile görüşecek.

Galatasaray, Mauro Icardi’nin bonservisini almak için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda bu sezon mükemmel işlere imza atan ve Cim-Bom ile iyice kaynaşan futbolcuyu takımda tutmak isteyen yönetim, hem kulübü Paris Saint Germain hem de oyuncunun menajeriyle bir araya gelecek.

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yıldız futbolcunun menajeri ile bu hafta yeniden görüşecek. Kalma yönünde olumlu sinyaller veren golcü futbolcu ile anlaşmanın yapılmasından sonra, PSG ile bonservis pazarlıklarının başlayacağı belirtildi. Bu sezon G.Saray formasıyla Süper Lig’de 22 maça çıkan Mauro Icardi 19 gol, 7 asistlik katkı verdi. Icardi, Galatasaray’ın son 6 golünün tamamını tek başına attı.

Haberin Devamı

Bu arada Icardi’nin performansı Arjantin ve İtalya’da da gündem oldu. Arjantin’de Ole gazetesi “Galatasaray istikrarlı bir şekilde şampiyonluğa yürürken, takımdaki kilit performansı Icardi sergiliyor” diye yazdı. TycSports da “Rosariolu santrfor iki gol attı, takımı şampiyonluğa çok yakın” diye yazdı.

İtalya’da Calciomercato “Icardi süper” başlığını attı. Sosyal medyada, Icardi eski takımının İstanbul’da çıkacağı Şampiyonlar Ligi finalini dört gözle beklediği mesajını verirken, bazı Interli taraftarların da oyuncuyu geri istediği görüldü.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ