MENÜ

Transferde son dakika! Galatasaray'ın istediği yıldız için devreye girdiler...

Galatasaray transferin son günlerinde hareketli dakikalar geçiriyor. Şampiyon kadronun üzerine 12 önemli transfer yapan Sarı-Kırmızılı takım transferin son günlerinde sürpriz hamleler yapmaya hazırlanıyor. Ancak Galatasaray'ın istediği yıldız adayı için Süper Lig'den bir kulübün devreye girdiği iddia edildi. İşte yaşanan son gelişmeler...

Transferde son dakika! Galatasaray'ın istediği yıldız için devreye girdiler...

Bomba isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray transferin son günlerinde iki ismi daha kadrosuna katmayı planlıyor. Bayern Munih ve Borussia Dortmund'la görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı takıma kötü haber geldi. Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız adayı için Süper Lig'den başka bir kulübün daha devreye girdiği öğrenildi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

22 GÜNDE 7 ZORLU MAÇ

Galatasaray, 17 Eylül itibariyle 22 günde 7 zorlu karşılaşmaya çıkacak. Galatasaray'ı bir sonraki milli araya kadar lig ve Avrupa'da zorlu maçlar bekliyor. 22 günde 7 maç oynayacak sarı kırmızıların ilk sınavı cumartesi akşamı Samsunspor ile olacak.

Transferde son dakika Galatasarayın istediği yıldız için devreye girdiler...

Haftaya çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'ı konuk edecek Aslan, Süper Lig'de Başakşehir ve İstanbulspor deplasmanlarının ardından RAMS Park'ta Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak. G.Saray, ekim ayının ilk haftasında Old Trafford'da Manchester United'ın karşısına çıkacak ve dönüşte soluğu Antalya'da alacak.

DUBOIS ARTIK AN MESELESİ

Galatasaray'da bir çok oyuncuyla yollar ayrılırken Dubois'in de transferin son iki gününde takımdan ayrılması bekleniyor. Süper Lig ve Katar'dan kulüplerle görüşen Fransız sağ bek 1.8 milyon Euro maaş alıyor. Dubois'i isteyen takımlar yüksek maaşını problem ediyor. Galatasaray Fransız oyuncunun maaşının bir kısmını karşılaşamaya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY MAÇ PROGRAMI

17 Eylül | Galatasaray - Samsunspor
20 Eylül | Galatasaray - Kopenhag
23 Eylül | Başakşehir - Galatasaray
26 Eylül | İstanbulspor - Galatasaray
30 Eylül | Ankaragücü - Galatasaray
3 Ekim | Manchester United - Galatasaray
7 Ekim | Antalyaspor - Galatasaray

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ LİSTESİ

"Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Mateus Tete, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu"

3 YENİ YILDIZ SAHADA OLACAK

Teknik direktör Okan Buruk, yeni transferleri Zaha, Ziyech ve Ndombele'den bu zorlu maç trafiğinde yararlanmak istiyor. Fizik olarak yüzde yüz hazır hale getirilmeye çalışılan yıldız oyunculara özellikle Şampiyonlar Ligi arenasında ihtiyaç var. 49 yaşındaki hoca, Avrupa dönüşlerinde Süper Lig'de rotasyon yapmayı düşünüyor ve her futbolcusunu formda tutmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

DAVINSON SANCHEZ FORMDA DÖNÜYOR

DAVINSON SANCHEZ DÖNÜYOR

Galatasaray'ın Tottenham'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Davinson Sanchez Kolombiya Milli Takımı'nda bulunduğu için takıma katılamamıştı. Yıldız defans oyuncusunun cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor. Samsunspor maçında kadroda olmayacak Sanchez'in Kopenhag maçında kadroda olma ihtimali bulunuyor.

OKAN BURUK'UN SAMSUNSPOR PLANI!

Buruk kalede kaleci Muslera'ya şans verecek. Samsunspor maçında savunma dörtlüsü değişmeyecek. Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Angelino'nun forma giymesi bekleniyor. Asıl sürprizin orta sahada yaşanması bekleniyor. Mertens'i Kopenhag maçında 11 başlatmayı planlayan Buruk Samsunspor maçında NDombele'yi 11'de oynatmayı düşünüyor.

Transferde son dakika Galatasarayın istediği yıldız için devreye girdiler...

Torreira, Kerem Demirbay ve Ndombele üçlüsünün sahada olması bekleniyor. Sağ kanatta Tete, sol kanatta Kerem Aktürkoğlu ve forvette ise Icardi'nin oynaması öngörülüyor. Milli Takım'dan sakat dönen Kerem Aktürkoğlu'nun oynamaması durumunda yerine Barış Alper Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

12 YENİ İSİM GELDİ

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Sar-kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini PSG'den aldı. Cim-Bom daha sonra kadrosuna Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez'i dahil etti.

MIDTSJÖ 3 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı. Ayrıca Berkan Kutlu Genoa'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı. Son olarak Fredrik Midtsjö Pendikspor'a 3 milyon Euro'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

GÖKDENİZ GÜRPÜZ'ÜN AÇIKLANMASI AN MESELESİ

Galatasaray, Eyüp Aydın'dan sonra bir diğer Alman devi olan Borussia Dortmund'dan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ile de anlaşma sağlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Alman kulübüne yetiştirme bedeli ödendikten sonra transfer resmen açıklanacak. Borussia Dortmund U-17 takımı ile toplam 28 maça çıkan orta saha oyuncusu, bu maçlarda 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

EYÜP AYDIN İÇİN TRABZONSPOR DEVREDE!

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde olan Eyüp Aydın için Trabzonspor devreye girdi. Galatasaray'ın anlaştığı öne sürülen gurbetçi futbolcu için Trabzonspor'un resmi teklif yaptığı belirtiliyor. Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Eyüp Aydın için Bayern Münih'e resmi teklifini iletti. Eyüp Aydın ve ailesinin kısa süre içinde karar vermesi bekleniyor.

EYÜP AYDIN KİMDİR?

Eyüp Aydın, Bayern Münih forması ile U-17, U-18, U19 ve Regionalliga Bayern'de toplam 63 karşılaşmada forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına ise 10 kez gol pası verdi. Toplam 4.177 dakika süre alan Alman futbolcu, bu sürede 13 kez sarı kart gördü.

Transferde son dakika Galatasarayın istediği yıldız için devreye girdiler...

 

YORUM YAZ