MENÜ

Transferde son dakika! Galatasaray'ın Haji Wright teklifi ve Antalyaspor'un talebi ortaya çıktı

Forvet transferinde atağa kalkan Galatasaray, Okan Buruk'un ısrarla istediği Antalyaspor’dan Haji Wright için yeni bir teklif daha yaptı. Kırmızı-Beyazlı kulübün yüksek bir bonservis ve sürpriz bir ismi talep etmesi üzerine, takasta önerilen oyuncular tekrar güncelleniyor. Son güne kadar Wright pazarlığı devam edecek.

Transferde son dakika! Galatasaray'ın Haji Wright teklifi ve Antalyaspor'un talebi ortaya çıktı

Galatasaray, Antalyaspor'un 24 yaşındaki forveti Haji Wright için teklifini sundu. Antalyaspor ise bonservis bedeli olarak yüksek bir bonservis talep ederken kiralık olarak da Aslan'ın yıldızını talep etti. Henüz anlaşmanın olmadığı ancak tarafların bir kez daha görüşeceği öğrenildi. İç transferde de hareketli saatler yaşayan Cim Bom, önemli teklifler aldığı 3 yıldızıyla yola devam edecek. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

KAMP OKAN BURUK'UN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Galatasaray’da Antalya kampı, beklenenden daha iyi geçti. Depremzedeler yararına oynanan Alanyaspor maçıyla beraber kampı tamamlayan Aslan'da teknik patron Okan Buruk’un yüzü güldü. Ligde lider durumda olan ve ara sonrası ilk maçını 11 Mart’ta Kasımpaşa ile yapacak olan Sarı Kırmızılı ekipte özellikle bazı isimlerin formu, genç hocayı sevindirdi. Takımdaki rekabetin üst seviyeye çıkmasından memnun olan Buruk’un bunun saha içine yansımalarını göreceklerinden emin olduğu öğrenildi.

4 İSİMDEN SADECE 2'Sİ

Kısa süre şans bulduğu ilk maçında golle tanışan Zaniolo ile beraber ellerinin güçlendiğini düşünen Buruk’un, Barış Alper, Kerem ve Rashica’nın formunu da iyi gördüğü belirtildi. Tecrübeli hoca, bu 4’lüden sadece ikisini oynatabilecek. Yine Torreira ve Oliveira’nın formda oluşu Okan Buruk’u rahatlattı. Bu ikilinin Alanyaspor maçında etkili görünmesi memnuniyet yarattı. Sarı Kırmızılılar'da genel performanstan memnun olan Buruk’un sezonun geri kalanı için herhangi bir kaygı taşımadığı belirtildi.

Haberin Devamı

MUSLERA MÜJDESİ

Galatasaray'ın, Süper Lig'de 5 Şubat'ta oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Fernando Muslera'nın, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmişti. Beklenenden çok daha çabuk bir şekilde çalışmalara başlayan Muslera için artık geri sayıma geçildi. Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, bir an önce eldivenlerini yeniden giymek istiyor. Sağlık ekibinin de durumunu yakından takip ettiği Uruguaylı file bekçisi için pozitif bir ihtimal ortaya çıkmış durumda.

ÖNCE OKAN OYNAYACAK

Cim Bom'da Muslera'nın, 11 Mart'ta Kasımpaşa'yı konuk edeceği mücadelede riske edilmeyeceği ve Okan Kocuk'un kaleye geçeceği konuşuluyor. Tecrübeli oyuncunun, her anlamda daha da hazır hale gelmesi adına, 17 Mart'taki Konyaspor deplasmanında sahadaki yerini alma ihtimalinin daha yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

KAAN AYHAN'A TAM NOT

Cim Bom'un ara transferde kadrosuna kattığı isimlerden Kaan Ayhan'a teknik ekipten tam not geldi. Okan Buruk'un Kaan'ın formayı giydiği ilk günden bu yana performansını çok beğendiği ve ligde kendisine daha fazla süre vermeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, tecrübeli savunmacının bonservisini de Sassuolo'dan kesin olarak almaya karar verdi.

Haberin Devamı

BOEY, NELSSON VE TORREIRA İLE YOLA DEVAM

Sacha Boey, Victor Nelsson ve Lucas Torreira... Galatasaray'ın kış döneminde 3 futbolcu için de çok önemli teklifler aldığı, oyuncuların da gitmeye sıcak baktığı ortaya çıktı. Ancak başta Dursun Özbek ve Erden Timur olmak üzere yönetim cephesinde gerçekleşen ikna girişimleri olumlu sonuç verince, 3 oyuncunun da yola Galatasaray'da devam etmesi sağlandı. Avrupa devlerini peşinden koşturan bu 3 futbolcunun yaz döneminde Sarı Kırmızılı kulüpten iyi tekliflerle ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

HAJI WRIGHT PAZARLIĞI

İç ve dış transferde hareketli saatler yaşayan Sarı Kırmızılılar'da sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray ve Antalyaspor arasında kıran kırana bir forvet pazarlığı yaşanıyor. Ara transfer dönemi bitmeden Haji Wright'ı renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Antalya'ya 3.5 milyon Euro bonservis bedeli artı Yusuf Demir'i kiralık olarak, Emre Taşdemir'i de bonservisiyle birlikte önerdi. Daha önce 10 milyon Euro'dan aşağı inmeyen Antalyaspor cephesi ise bu kez 7 milyon Euro bonservis talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Ligde 16 maçta 9 gol atarak dikkat çeken 24 yaşındaki 1.93'lük santrfor Haji Wright, Cim Bom'un golcü adayları arasında ilk sırada.

ANTALYASPOR SÜRPRİZ İSMİ İSTEDİ

Güney temsilcisi ayrıca Yunus Akgün'ü kiralamak istedi. Bu talep de Galatasaray tarafından kabul görmedi. Taraflar henüz anlaşma sağlayamasa da pazarlıkların son güne kadar devam etmesi bekleniyor.

TAKAS LİSTESİ GÜNCELLENİYOR

Seferovic'in de gönderilmesiyle santrfor olarak elinde Icardi ve Gomis kalan SarıKırmızılılar, mutlaka bir golcü transferi yapmak istiyor. Haji Wright da golcü listesinde açık ara ilk sırada. Antalyaspor'a teklifini yükseltmeye hazırlanan Galatasaray'ın gözden çıkardığı rakam 5 milyon Euro civarında. Takasta kiralık veya bonservisiyle kullanılacak oyuncular ise güncellenecek. Teknik direktör Okan Buruk'un kararına göre gözden çıkarılan isimler Antalyaspor'a takasta önerilecek.

Haberin Devamı

Haji Wright, Okan Buruk'un Türkiye'de en beğendiği forvetler arasında yer alıyor.

DEĞERİNİ İKİYE KATLAYACAK

Bu sezon ligde attığı 10 golle parmak ısırtan 24 yaşındaki Haji Wright da Galatasaray'ın teklifine karşı oldukça istekli. Kariyerine Los Angeles'ta başlayan golcü oyuncu, daha sonra New York'a, oradan da Almanya'ya ve Schalke altyapısına geçiş yaptı. Schalke'de beklentileri karşılayamayan Wright, 2019'da bonservis bedelsiz şekilde Hollanda ekibi Venlo'ya imza attı. 1 yıl da burada geçirdikten sonra yine bedavaya Danimarka kulübü Sönderjyske'ye transfer olan Haji Wright, 2021'de Antalya'ya kiralandı, 2022'de de bonservisi 2 milyon Euro'ya Kırmızı-Beyazlı kulübe kazandırıldı.

Metin Karabaş

YORUM YAZ