MENÜ

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde! İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

Bafetimbi Gomis ile yollarını ayıran, Mostafa Mohamed'i Nantes'a satan ve Mauro Icardi için girişimlerini sürdüren Galatasaray ile Enner Valencia'nın boşluğunu doldurmak için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Rus forvetin peşine düştü. İki devin 25 yaşındaki golcü için teklifini ilettiği iddia edildi.

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde! İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

2022/23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile sezonu 2. bitiren Fenerbahçe, transferde karşı karşıya... Gomis'in sözleşmesinin bitmesi, Nantes'ın Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanması ve Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle PSG'ye dönmesi sonrası arayışa giren Cim Bom ile Süper Lig'in gol kralı Enner Valencia'nın boşluğunu doldurmak için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Rus forvetin peşine düştü.

Haberin Devamı

GOMIS VEDA ETTİ

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Bafetimbi Gomis'e veda etti. Sarı-Kırmızılı kulübün resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe... Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar!" ifadeleri kullanıldı. 37 yaşındaki santrfor, Galatasaray'daki ikinci döneminde bu sezon toplamda 28 kez forma giydi. Gomis, söz konusu 28 mücadelede 10 gol atıp üç asist yaptı.

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI

Nantes, sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Mostafa Mohamed’i renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı golcünün sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun devreye sokulduğu ve oyuncu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Mohamed’in sözleşmesinde 5 milyon 750 bin Euro’luk bir satın alma opsiyonu bulunuyordu.

Haberin Devamı

CİMBOM 6 MİLYON DOLAR'A ALMIŞTI

Galatasaray 2021 devre arası transfer döneminde Zamalek’ten 2 milyon Dolar karşılığında kiraladığı Mısırlı oyuncunun daha sonra 2 milyon Dolar ücretle bonservisini almıştı. Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 51 maça çıkan 25 yaşındaki Mostafa Muhammed, bu maçlarda 11 gol 4 asist kaydetti.

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

ICARDI'NIN BONSERVİSİ ALINMAYA ÇALIŞILIYOR

Şampiyonluğun mimarlarından Mauro Icardi'nin bonservisini almaya çalışırken, Avrupa devleriyle rekabete hazırlanan Galatasaray'ın karşısına çok daha büyük bir engel çıktı. Suudi Arabistan'da devlet destekli futbol kulüpleri, milyar Dolarlık transfer bütçeleriyle Avrupa piyasasını kasıp kavurmaya başladı. Üstelik Suudi kulüplerinin hedefleri arasında Icardi de var. Geçtiğimiz günlerde Arjantinli yıldıza sözlü olarak senelik 20-30 milyon Dolar bandında transfer teklifleri geldiği ortaya çıktı. Icardi'nin henüz bu tekliflere olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği ve süre istediği belirtiliyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

ASLAN'IN EN BÜYÜK AVANTAJI...

Galatasaray Yönetimi bu flaş gelişme karşısında teyakkuza geçmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar her ne kadar kendi bütçesini sonuna kadar zorlasa da aradaki uçurum endişe yaratıyor. Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için ayrıca Bayern de devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın en büyük kozu ise 30 yaşındaki futbolcunun camiayla olan pozitif ilişkisi ve ailece Türkiye'de çok mutlu olmaları.

Haberin Devamı

VALENCIA'NIN YENİ ROTASI BREZİLYA!

Süper Lig'de gol kralı olarak tamamlayan ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu. Brezilya Serie A takımlarından Internacional, 33 yaşındaki Ekvadorlu oyuncuyu 3 yıllığına renklerine bağladı. Brezilya ekibinden yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncunun 26 Haziran'da Porto Alegre'ye geleceği ve taraftarlara açık bir organizasyon düzenleneceği ifade edildi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

48 MAÇTA 33 GOL ATTI

Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren Valencia, bu sezon çıktığı 48 maçta 33 gol atarken 7 asist yapma başarısı gösterdi. 2020 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye katılan 33 yaşındaki oyuncu, Sarı Lacivertli ekiple geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

CANER ERKİN'E VEDA!

BRUMA 6.5 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Braga'ya kiraladığı Armindo Bruma'nın kalıcı transferi için resmi açıklama geldi. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan bildiride; "Profesyonel futbolcumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın Portekiz Kulübü SC Braga'ya, 6.500.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı. Braga da Portekizli kanat oyuncusu ile 2027'ye kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

FORVETLER GİTTİ, GÖZLER AVRUPA MESAİSİNDE!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmesi için 3 tur geçmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da boy göstereceği ikinci ön eleme turunda kura çekimi 21 Haziran'da gerçekleşecek. Eşleşmelerde ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise bir hafta sonra yapılacak. Süper Lig'i 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek. Fenerbahçe 2. ön eleme turundaki ilk maçına 27 Temmuz'da, rövanş karşılaşmasına ise 3 Ağustos'ta çıkacak.

Haberin Devamı

TRANSFER YARIŞI! CHALOV İÇİN TEKLİF SUNDULAR

Avrupa mesaisi nedeniyle sezonu erken açacak iki dev, forvet çalışmalarını sürdürürken Fedor Chalov transferinde karşı karşıya geldiler. Fabrizio Romano; iki ezeli rakibin 25 yaşındaki Rus golcü için CSKA Moskova'ya teklif sunduğunu duyurdu.

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

GÜNCEL DEĞERİ 12 MİLYON EURO

CSKA altyapısından yetişen ve 2017'de A takım kadrosuna dahil edilen Chalov, Şubat 2022'de geçirdiği yarım sezonluk kiralık döneminin ardından takımına döndü. Bu sezon 41 resmi maçta 24 gol, 6 asistle oynayan genç forvetin CSKA ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Chalov, Rusya A Milli Takım formasını 4 kez giyerken skora katkı veremedi.

Transfer yarışı, Galatasaray ve Fenerbahçe peşinde İki dev Rus forvet için teklifini iletti...

YORUM YAZ