MENÜ

TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray'da Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var

Hakim Ziyech’in ikinci sağlık kontrolünde geçmişe yönelik kan testleri de sorunsuz çıktı. 30 yaşındaki Faslı yıldız, Galatasaray'la 3 yıllık kontrat imzalayacak. Galatasaray, Ziyech’e senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. 8 numaraya yıldız takviyesi için üç koldan atağa geçen Galatasaray’da, bir oyuncunun yeri çok farklı. Erden Timur, özellikle Bayern Münih’in yıldızını satın alma opsiyonuyla kiralamak için her yolu deniyor. İşte tüm detaylar...

TRANSFER HABERLERİ | Galatasaray'da Ziyech tamam! Sırada Erden Timur'un gözdesi var

Hakim Ziyech’in ikinci sağlık kontrolünde geçmişe yönelik kan testleri de sorunsuz çıktı. 30 yaşındaki Faslı yıldız, Galatasaray'la 3 yıllık kontrat imzalayacak. Galatasaray, Ziyech’e senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. 8 numaraya yıldız takviyesi için üç koldan atağa geçen Galatasaray’da, bir oyuncunun yeri çok farklı. Erden Timur, özellikle Bayern Münih’in yıldızını satın alma opsiyonuyla kiralamak için her yolu deniyor. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken farklı mevkiler için de yeni isimlerin takıma katılması oldukça muhtemel. tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Flaş Ramos gelişmesi

Galatasaray’ın stoper transferindeki hedeflerinden Sergio Ramos için flaş bir iddia ortaya atıldı. 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun, ailevi nedenlerle Suudi Arabistan’a gitmeyeceği ileri sürüldü. Bu durumda tecrübeli futbolcunun transferinde en ciddi aday olarak Galatasaray öne çıkıyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Ramos’un yıllık 7.5 milyon Euro garanti maaş talebini karşılamaya kesinlikle sıcak bakmıyor. Yıldız futbolcunun talebini makul bir seviyeye indirmesi durumunda taraflar tekrar bir araya gelecek.

TRANSFER HABERLERİ | Galatasarayda Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var


Ziyech tamam!

Galatasaray, bir dünya yıldızını daha kadrosuna kattı. Chelsea forması giyen, geçen ara transfer döneminde PSG’ye transferi yanlış evrak nedeniyle son anda suya düşen Hakim Ziyech, bu operasyondan 6 ay sonra Galatasaray’a geliyor.

Haberin Devamı

Kulüp doktoru Yener İnce’nin Londra’ya bizzat giderek sağlık kontrolüne soktuğu 30 yaşındaki futbolcunun, dün sabah 3 ay öncesine kadar giden kan testlerinde de bir soruna rastlanmadı. Ziyech’te sorun çıkmayınca Chelsea ile son kez şartları görüşmek üzere masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Sözleşmede yalnızca kolay ve zor başarı bonusları bulunacak.

TRANSFER HABERLERİ | Galatasarayda Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

İmza töreni yapılacak

Hakim Ziyech ise Galatasaray’a 3 yıllık imza atacak. Faslı süperstara senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Florya’da tecrübeli yıldıza özel çalışma programı bile şimdiden hazırlanmış durumda. Yaz dönemini takımından uzak geçiren oyuncunun en kısa sürede yeni arkadaşlarıyla aynı seviyeye gelmesi için teknik heyette hummalı bir çalışma yapıldı. Kulüp ayrıca uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da peşinden koştuğu Ziyech’e görkemli bir imza töreni yapmayı planlıyor.

Sırada Erden Timur'un gözdesi var

Cim Bom’da sıra geldi takımın en kritik eksik parçasına. Yaz başından beri 8 numara transferi için onlarca girişimde bulunan Sarı-Kırmızılılar, artık arayışları noktalamaya kararlı. Şu sıralarda Avrupa’nın dört bir yanında oyuncularla ve kulüpleriyle görüşen Galatasaray’da, özellikle bir isim farklı bir noktada ön plana çıkıyor. Tüm operasyonu bizzat yürüten Erden Timur’un 1 numaralı hedefi, Bayern Münih’in 21 yaşındaki orta sahası Ryan Gravenberch’i Galatasaray’a kazandırmak. Timur, genç futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için her formülü devreye sokmuş durumda.

Haberin Devamı

TRANSFER HABERLERİ | Galatasarayda Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

Şampiyonlar Ligi detayı

Bu transferin önündeki en önemli engel ise Hollandalı futbolcunun şimdilik Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmaması. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde düzenli oynama kozu, görüşmelerde belirleyici faktör olacak. Eğer Sarı-Kırmızılılar, Molde karşısında iyi bir sonuç alırsa, işler rövanşa kalmadan değişebilir. Ayrıca Bayern’in istediği opsiyon bedelini düşürmek üzere de pazarlıklar sürüyor. Ajax altyapısında yetişen 1.90 boyundaki Gravenberch, geçen yaz 18.5 milyon Euro’ya Bayern’e imza atmıştı.

METİN KARABAŞ / FANATİK ÖZEL 

TRANSFER HABERLERİ | Galatasarayda Ziyech tamam Sırada Erden Timurun gözdesi var

YORUM YAZ