MENÜ

Talisca'ya kötü haber! İki transfer ve Galatasaray...

Talisca transferi gündemden düşmüyor. Brezilyalı futbolcu uzun süredir hem Beşiktaş hem de Galatasaray'ın gündeminde. Al Nassr forması giyen Anderson Talisca ile ilgili Arabistan'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni gelişmeler sonrası Talisca'nın takımdan ayrılma ihtimali de doğduğu belirtiliyor...

Talisca'ya kötü haber! İki transfer ve Galatasaray...

Türkiye'de transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri Anderson Talisca oldu. Brezilyalı yıldız ilk olarak Beşiktaş'a ardından Galatasaray'a yazıldı. Son olarak Galatasaray'ın Talisca için Al Nassr'la resmi temaslara başladığı iddia edildi. Arabistan basını Talisca'yı şoke edecek bir iddiayı ortaya attı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

MARCO VERATTI TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI TALISCA YALANLADI!

Türkiye'de transfer döneminin açıldığı günden itibaren Anderson Talisca ismi gündemden düşmedi. Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

İlk olarak Beşiktaş, Anderson Talisca için Al Nassr'a resmi teklifte bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Anderson Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Anderson Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey." ifadelerini kullandı. Şenol Güneş'in bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Anderson Talisca, Şenol Güneş'in bu açıklamalarına sosyal medya hesabından açıklık getirdi. Talisca, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, devam eden görüşmeler olmadığını açıkça belirtmek isterim. Ayrıca Al Nassr'dan ayrılmaya da niyetim yok. Kulüpte çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

EMRE KOCADAĞ'DAN TALISCA SÖZLERİ

Beşiktaş Asbaşkanı Eömre Kocadağ, Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşma öncesinde gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kocadağ, Anderson Talisca transferi hakkında "Taraftarın Talisca için bir beklentisi varsa biz bunu görmezden gelemeyiz. Girişimimizi yaptık ancak kulübü şu an böyle bir durum düşünmüyor. Bizim taraftarımızın böyle bir beklentisi varken, Talisca para için başka bir camiaya gitme refleksi gösterirse, Beşiktaş taraftarı zaten bunu kabul etmez. Oyuncunun Türkiye'ye gelme durumu olursa girişim yapmayız demiyoruz ama oyuncu dün oynamış, golünü atmış. Böyle bir durum olursa takipteyiz zaten." ifadelerini kullanarak siyah-beyazlıların Talisca için resmi girişimlerde bulunduğunu aktarmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN ARDINDAN GALATASARAY DEVREYE GİRDİ!

Beşiktaş'ın Anderson Talisca için resmi girişimlerde bulunmasının ardından Galatasaray da Brezilyalı yıldız için devreye girdi. Türk ve Arap basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Talisca için Al Nassr ile resmi temaslarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların Talisca'yı fırsat transferi olarak değerlendirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

TALISCA'YA BÜYÜK ŞOK! GRIEZMANN VE RAPHINA İDDİASI

Adı transfer dedikodularına karışan Anderson Talisca için şoke eden bir haber geldi. Al-Youm'da yer alan habere göre Al Nassr, Antoine Girezmann ve Raphina ikilisinden birini kadrosuna katmak için harekete geçti. Otavio'yu da kadrosuna katan Al Nassr'da Anderson Talisca'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Al Nassr'ın Griezmann veya Raphina'yı kadrosuna katması durumunda Anderson Talisca'ya yedek kulübesi görünecek. Brezilyalı yıldızın Al Nassr'da yedek kalmak istemeyeceği ve transferi için izin isteyeceği öne sürüldü.

GOAL: OTAVIO HAYRAN BIRAKTI! TALISCA İSE...

GOAL'de yer alan habere göre Al Nassr'da yeni transfer Otavio performansıyla hayran bıraktı. Al-Fateh'e karşı kazanılan maçta etkili bir pyun sergileyen Otavio için "Otavio'nun Al-Fateh'e karşı olağanüstü performansı Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın Suudi takımıyla geleceği konusunda yangını daha da körükledi." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

GOAL'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Al Nassr ile ilk maçını oynayan ve sakatlığı nedeniyle sakatlığı sebrbiyle forma giyemeyen Talisca'nın yokluğunda 5 gollü galibiyete büyük katkıda bulunan Otavio kendine hayran bıraktı. Otavio, birçok medya mensubu ve taraftarlarca Talisca'nın yerine oynatılması gereken bir oyuncu olarak nitelendirildi.

GALATASARAYLI GENÇ 2. LİGE GİTTİ!

Talisca'nın yakın zamanda Beşiktaş'la ve Al-Shabab başta olmak üzere bir dizi Suudi kulübüyle bağlantısı olduğu iddia edildi, ancak Türk kaynaklar Galatasaray'ın da Talisca için girişimlere başladığını öne sürdü.

Galatasaray, Al Nassr'ın transfer etmek istediği Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha'yı kadrosuna katarak herkesi şaşırtmıştı."

TALISCA'NIN SUUDİ ARABİSTAN PERFORMANSI

2021 yazında Çin'in Guangzhou takımından Al Nassr'a 8 milyon euro karşılığında transfer olan Anderson Talisca, Suudi Arabistan kulübünde oynadığı 68 resmi karşılaşmada 46 gol atıp 9 asist yaptı. Brezilyalı yıldızın Al Nassr ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Suudi Arabistan kaynaklı haberlere göre Anderson Talisca bonuslar hariç Al Nassr'dan yıllık 8 milyon euro kazanıyor. Transfermarkt verilerine göre Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro...

Haberin Devamı

Taliscaya kötü haber İki transfer ve Galatasaray...

YORUM YAZ