MENÜ

Talisca transferinde yeni gelişme! Galatasaray...

Transferin gözde ismi Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceğinin bugün belli olacağı öne sürüldü. İddialara göre Suudi kulübünün hocası Luis Castro, Talisca hakkındaki raporunu bugün yönetime verecek.

Talisca transferinde yeni gelişme! Galatasaray...

Adı Beşiktaş ve Galatasaray'la da anılan Anderson Talisca'nın, Al Nassr'daki geleceğiyle ilgili bugün bir karar verileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLADI TALISCA YALANLADI!

Türkiye'de transfer döneminin açıldığı günden itibaren Anderson Talisca ismi gündemden düşmedi. Al Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü.

İlk olarak Beşiktaş, Anderson Talisca için Al Nassr'a resmi teklifte bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Anderson Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Anderson Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey." ifadelerini kullandı. Şenol Güneş'in bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

BEŞİKTAŞ'IN ARDINDAN GALATASARAY DEVREYE GİRDİ!

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Anderson Talisca için resmi girişimlerde bulunmasının ardından Galatasaray da Brezilyalı yıldız için devreye girdi. Türk ve Arap basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Talisca için Al Nassr ile resmi temaslarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların Talisca'yı fırsat transferi olarak değerlendirdiği iddia edildi.

TALISCA'YA BÜYÜK ŞOK! GRIEZMANN VE RAPHINA İDDİASI

Adı transfer dedikodularına karışan Anderson Talisca için şoke eden bir haber geldi. Al-Youm'da yer alan habere göre Al Nassr, Antoine Girezmann ve Raphina ikilisinden birini kadrosuna katmak için harekete geçti. Otavio'yu da kadrosuna katan Al Nassr'da Anderson Talisca'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

GALATASARAY'DA SÜRPRİZ AYRILIK HABERİ!

Al Nassr'ın Griezmann veya Raphina'yı kadrosuna katması durumunda Anderson Talisca'ya yedek kulübesi görünecek. Brezilyalı yıldızın Al Nassr'da yedek kalmak istemeyeceği ve transferi için izin isteyeceği öne sürüldü.

YENİ TALISCA GELİŞMESİ

Suudi Arabistan basınından Al-Riyadiah'ın haberine göre; Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, Brezilyalı futbolcunun takımda kalıp kalmayacağına 24 saat içerisinde karar verecek. Portekizli çalıştırıcının, yönetime bir rapor sunacağı, Talisca'nın takımdaki geleceğini ve gitmesi halinde yerine alınmasını istediği futbolcuyu bildireceği belirtildi.

YENİ İSİM İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI!

BİRÇOK TEKLİF VAR

Haberin Devamı

Haber detayında, 29 yaşındaki futbolcu için birçok teklif olduğu ve Castro'nun onay vermesi halinde Talisca'nın transferinin kolaylaşacağı ifade edildi.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.

BEŞİKTAŞ VAZGEÇTİ

Öte yandan Beşiktaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada maddi şartlarda anlaşma sağlanamadığı için eski futbolcusu Talisca'nın transferinden vazgeçtiğini duyurmuştu.

Talisca transferinde yeni gelişme Galatasaray...

YORUM YAZ