MENÜ

Talisca itiraf etti! "Melo da biliyor"

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray'ın Türkiye'de oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Talisca ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Brezilyalı yıldız Türkiye hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Talisca itiraf etti! "Melo da biliyor"

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Mata'nın ayrılmasının ardından Sarı-Kırmızılı kulüp, transfer çalışmalarına başlamıştı. Türkiye'de oynadığı dönemde futbolseverlerin takdirini kazanan Anderson Talisca'nin adı da Galatasaray'la anılmıştı. Brezilyalı yıldız futbolcu Türkiye hakkında fikirlerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

CİM BOM'UN AVRUPA TAKVİMİ

Cim Bom Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda ilk maça 25-26 Temmuz'da, rövanşa ise 1-2 Ağustos'ta çıkacak. Aslan rakibini geçerse, 3. Ön Eleme Turu'nda ilk maçı 8-9 Ağustos'ta, rövanşı da 15 Ağustos'ta oynayacak. Galatasaray bu turu da geçerse, Play-Off maçları 22-23 Ağustos ile 29-30 Ağustos'ta yapılacak. Aslan bu turu da geçerse Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak.

Talisca itiraf etti Melo da biliyor

MERT MÜLDÜR AÇIKLAMASI

Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür için transfer açıklaması geldi. Galatasaray'ın gündeminde yer alan Milli sağ bek için İtalyan ekibinin sportif direktörü Giovanni Rossi, "Türkiye'den Mert ile ilgilenen başka takımlar da var" dedi.

MORUTAN'A YENİ TALİP

Kiralık gittiği Pisa'da başarılı bir grafik çizen Morutan'la Atalanta'dan sonra Salernitana'nın da ilgilendiği bildirildi. Tutto Salernitana'da yer alan haberde, 24 yaşındaki oyuncu için Serie B'de geçen sezonun en ilginç oyuncularından biri olduğu kaydedildi. Rumen yıldızın menajeri Becali de Salernitana'nın oyuncusuna olan ilgisini doğruladı.

Haberin Devamı

Talisca itiraf etti Melo da biliyor

TALİSCA'DAN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Futbol hayatını Al-Nassr'da sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, “Fora do Jogo” adlı podcast programına konuk oldu. Yıldız futbolcu programda Avrupa ve Asya'daki deneyimlerinden bahsetti.

Talisca itiraf etti Melo da biliyor

'BEŞİKTAŞ TARAFTARI DÜNYANIN EN İYİSİ'

Şu anda Cristiano Ronaldo ile Al-Nassr'ın başarısı için ter döken Anderson Talisca, dünyanın en iyi taraftarına sahip takımın Beşiktaş olduğunu ifade etti. "Benim ve orada oynayanlar için onlar dünyanın en iyisi" diyen Talisca, Beşiktaş taraftarını unutamadığını da ekledi.

Talisca itiraf etti Melo da biliyor

"MELO DA BİLİYOR"

Taraftarlardan bahsetmeye devam eden Anderson Talisca, Brezilya Serie A ekiplerinden Flamengo ve Corinthians'ın da çok iyi olduğunu ifade etti ve sözlerini şöyle tamamladı: ' Beşiktaş taraftarı, dünyanın en iyisi. Flamengo ve Corinthians taraftarı da çok iyi ama Beşiktaş'ın eşi benzeri yok. Bunu daha önce Türkiye'de oynayan Felipe Melo da biliyor'

Talisca itiraf etti Melo da biliyor

 

YORUM YAZ