MENÜ

Suudi takımların gözü Galatasaray'da! 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardılar

Yaz transfer döneminde Avrupa’da forma giyen yıldızları kadrosuna katan Suudi ekipleri, gözünü Türkiye’ye çevirdi. Araplar, Cim Bom’un iki yıldızı için 50 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. İşte detaylar...

Suudi takımların gözü Galatasaray'da! 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardılar

Bu sezon özellikle Suudi Arabistan takımlarından Al Ahli, Al Ittihad, Al Nassr ve Al Hilal, Avrupa’da forma giyen yıldız oyuncuları kadrosuna katmak için adeta dev bir yarışın içine girdi. Galatasaray'da da takımdan ayrılacak isimler bulunurken birçok futbolcuya teklif geldi. Fakat Araplar gözünü iki yıldıza dikti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

KEREM İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Orta saha transferinde üst sıralarda yer alan Kerem Demirbay’da pazarlıklar devam ediyor... Galatasaray Yönetimi, kulübüyle bir yıllık kontratı kalan 30 yaşındaki oyuncu için Bayer Leverkusen ile temaslara devam ediyor. Şu ana kadar yapılan pazarlıklarda önemli bir yol kat edildiği öğrenilirken, anlaşma için ortak bir zemin arandığı bildirildi.

 

Suudi takımların gözü Galatasarayda 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardılar

YUNUS AKGÜN’DE TALİP ÇOK

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile görüştüğü öne sürülen Yunus Akgün için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, toplamda 5 kulüple temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı forma altında istediği süreleri alamayan genç oyuncunun artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ LİSTESİNE YETİŞTİ

ARAPLAR KESENİN AĞZINI AÇTI

Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın açıkladığı '2030 Vizyonu' çerçevesinde yeni küresel finans ve turizm merkezi olmak isteyen Suudi Arabistan, dünyanın en iyi 10 futbol liginden birini kurmak için de kesenin ağzını açtı. Ülkenin 700 milyar dolar büyüklüğündeki varlık fonu PIF ile devlet petrol şirketi Aramco’nun Al Ittihad, Al Ahli, Al Hilal, Al Nassr ve Al Qadisiyah'ın yüzde 75 hisselerini almasından sonra dünya yıldızlarına imzalar attırılmaya başlandı.

Suudi takımların gözü Galatasarayda 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardılar

BENZEMA, KANTE GÖZÜ G.SARAYLI YILDIZLARA DİKTİLER

Daha önce giden Cristiano Ronaldo'dan sonra bu yaz Benzema, Kante'yle birlikte onlarca yıldız futbolcuyu transfer eden Arap takımlarının durmaya niyeti yok. Bu doğrultuda 4 kulübün rotası bu kez Türkiye’ye düşerken, hedefte ise Cim Bom’un yıldızları var...

ZANIOLO İÇİN 35 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIRLAR

Buna göre Nicolo Zaniolo için 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olan 4 takım var. Ancak İtalyan futbolcu, hem genç yaşı hem de gelecek kariyerini düşünmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılmaya sıcak bakmıyor. Yani 24 yaşındaki oyuncunun, şu anda takımdan ayrılması pek olası gözükmüyor.

MORUTAN’A 15 MİLYON EUROLUK TEKLİF İDDİASI

Öte yandan geçen sezon kiralık olarak Pisa’da görev yapan Olimpiu Morutan’ın da talibi bir hayli fazla. Rumen orta saha oyuncusu için 15 milyon Euro’luk bir teklif geldiği öne sürüldü. Yönetimin ise bu teklife sıcak baktığı ve oyuncunun da gitmek istemesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Suudi takımların gözü Galatasarayda 2 yıldız için 50 milyon euroyu gözden çıkardılar

YORUM YAZ