MENÜ

Süper Lig'den 2 transfer... Galatasaray'a kaleci ve sol bek

Galatasaray, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'dan transfer yapıyor. Böylece iki kulübe destek olmayı hedefleyen Sarı Kırmızılılar, iki oyuncunun sezon sonuna kadar alacakları ücretleri de üstlenecek.

Süper Lig'den 2 transfer... Galatasaray'a kaleci ve sol bek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem nedeniyle seferberlik ilan eden Galatasaray, yardım çalışmalarına devam ediyor. Diğer yandan deprem nedeniyle etkilenen illerin takımlarına da yardımcı olmak isteyen Sarı Kırmızılılar, bu doğrultuda harekete geçti. Cim Bom, Gaziantep ve Hatayspor'dan birer oyuncuyu kadrosuna katacak.

Haberin Devamı

ÖNCELİK ÇADIR VE BARINMA

Galatasaray kulübü, depremzedeler için çadır ve barınma ihtiyacı konusunda destek bekliyor. Bu konuda girişimlerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, dün resmi siteden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Galatasaray Spor Kulübü olarak bölgedeki barınma ihtiyacına, yaşam konteynerleri ulaştırarak destek vereceğiz. Destek olmak isteyen tüm vatandaşlarımız bağışlarını kulübümüzün hesap numaralarına yapabilirler."

GOMIS'TEN EGE'YE CEVAP

Galatasaray’ın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Hatay’da enkazdan kurtulan minik Ege için sosyal medya hesabından destek mesajı yayımladı. 37 yaşındaki oyuncu, kendisine selam gönderen Ege için, "Gomis’ten de Ege'ye cevap gecikmedi. Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabı paylaşımında minik Ege için, “Acıları paylaşarak azaltabiliriz. Dün gece Ege’ye ulaştık. Fakat kendisi uyuyordu, rahatsız etmedik, konuşamadık. Dünden itibaren babası Yener kardeşim, Aslan Ege yeğenim oldu. Gereken neyse yapılacaktır” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

HASAN ŞAŞ'TAN DESTEK GELDİ

Uzun yıllar Galatasaray forması giyen, bir dönem kulüpte yardımcı antrenörlük yapan Hasan Şaş da Nef Stadyumu'ndaki çalışmalara destek verdi. Şaş, Yardım Merkezi'nde depremzedeler için toplanan malzemelere katkıda bulunarak, çalışanların yanında yer aldı.

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

NAGATOMO: DUALARIM SİZİNLE

2018-2020 yılları arasında Galatasaray forması giyen Yuto Nagatomo da Türkiye'ye destek mesajı verdi. Japon futbolcu, "Başınız sağ olsun, Allah sabır versin…Kalbim, dualarım sizlerle..." ifadelerini kullandı.

MUSLERA, SEMİH'LE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Gaziantep İslahiye'de 150 saat sonra enkazdan kurtarılan Semih İnce ile telefonda görüştü. İmzalı forma sözü veren Muslera, "Çok öpüyorum. Görüşürüz" sözleriyle telefonu kapattı.

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

EFSANELER HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray tarafından yardım çalışmaları hız kesmeden devam ederken, kulübün efsaneleri de depremzedelere destek olabilmek için harekete geçti. 2000 yılında Arsenal ile oynanan UEFA Kupası finalinde seri penaltı vuruşlarında kaydettiği penaltı ile kupayı getiren Popescu, maçta giydiği kramponları satışa çıkardı. 55 yaşındaki futbol adamı, Türkiye için derin bir üzüntü duyduğunu belirterek, "Şoku hâlâ üzerimden atamıyorum. Yıllar boyunca evim olmuş olan Türkiye benim için çok değerli, Türk Milleti'nin yaşadığı dramı görmek beni çok üzüyor" paylaşımını yaptı.

Haberin Devamı

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

KONTEYNER KAMPANYASINA BAĞIŞ

Bu arada 2014 yılında kadın basketbolunda Türkiye'ye ilk Euroleague kupasını getiren Galatasaray'da dönemin kaptanı Işıl Alben de örnek olacak bir hareketin altına imza attı. Aktif olarak Sarı-Kırmızılılar'da kariyerini sürdüren Alben, şampiyonluk günü giydiği formayı açık artırmaya çıkardı. 36 yaşındaki basketbolcu, "Avrupa’nın en büyük kupası olan Euroleague Kupası’nı kaldırdığımız maçta giydiğim formamı kulübüm Galatasaray'ın düzenlemiş olduğu “KONTEYNER KAMPANYASINA” bağış yapmak üzere bu pazartesi günü (bugün) saat 19:05’e kadar açık arttırma ile satışa çıkarıyorum. Tekliflerinizi bekliyorum" dedi.

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

KALEYE GÜNAY GÜVENÇ

Gelen haberlere göre Antep temsilcisinin kalecisi Günay Güvenç'in, Sarı Kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Ayrıca Akdeniz ekibinden Sam Adekugbe de takıma katılacak.

Haberin Devamı

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

SOL BEKE ADEKUGBE

Böylece ligden çekilen iki takıma destek olunacak. Öte yandan Günay ve Adekugbe'nin, sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. İki futbolcunun, sezon sonuna kadar alacağı maaşları da bizzat Galatasaray Yönetimi tarafından karşılanmış olacak.

Süper Ligden 2 transfer... Galatasaraya kaleci ve sol bek

Diğer Süper Lig takımlarının da benzer bir harekette bulunması bekleniyor.

 

YORUM YAZ