MENÜ

Süper Lig devinde Marco Verratti müjdesi!

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye katılması beklenen Marco Verratti'nin transferinde sorun çıktı. İtalyan yıldızın transferinde Süper Lig devi öne çıkıyor. İşte detaylar...

Süper Lig devinde Marco Verratti müjdesi!

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, henüz sekiz numara transferini gerçekleştirmeyi başaramadı. Mauro Icardi'nin bonservisini alan sarı - kırmızılılar, Wilfried Zaha, Tete, Angelino gibi yıldızları kadrosuna katmayı başardı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk'un ısrarla iyi bir sekiz numara istemesi sebebiyle yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

GALATASARAY'A ŞAMPİYONLAR LİGİ HEDİYESİ

PAREDES ROMA'YI SEÇTİ

Galatasaray'ın bu sezon transferini gerçekleştirmeyi en çok istediği isimlerden biri de Paris Saint-Germain'de forma giyen Leandro Paredes'ti. Yıldız oyuncu için kulübüyle anlaşılmış ancak kendisinin vereceği karar beklenmişti.

Yıldız oyuncu sürpriz bir şekilde kararını İtalya Serie A ekibi Roma'dan yana kullandı.

Süper Lig devinde Marco Verratti müjdesi

VERRATTI MÜJDESİ

Galatasaray ile adı anılan isimlerden bir diğeri de yine Paris Saint-Germain'den İtalyan orta alan oyuncusu Marco Verratti oldu. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olduğu ifade edilen 30 yaşındaki oyuncunun gidişi iptal oldu.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekibinin, Verratti'nin menajerinin daha önce anlaşma sağlanan rakamın üstüne çıkması nedeniyle transferini iptal ettiği iddia edildi.

Fransız Foot Mercato'da, Verratti'nin transfer için Galatasaray'ın öne çıktığı bilgisine yer verildi.

Süper Lig devinde Marco Verratti müjdesi

HAKAN YA DA DE PAUL

Marco Verratti'nin transferinden vazgeçen Al Ahli'nin iki isim belirlediği ve bu isimlerle ilgili görüşmelere başladığı ifade edildi. Bu isimlerden biri Inter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, diğeri ise Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo De Paul.

Süper Lig devinde Marco Verratti müjdesi

YORUM YAZ