MENÜ

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: 'Galatasaray'ın en tehlikeli yönü...'

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. 46 yaşındaki Danimarkalı çalıştırıcı, sarı-kırmızılı takımın en tehlikeli yönünü açıkladı. İşte detaylar...

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: 'Galatasaray'ın en tehlikeli yönü...'

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş mücadelesinde yarın akşam Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-2 kazanan sarı-kırmızılı takım, bu avantajını koruyup Çekya'da tur atlamayı amaçlayacak. Kritik mücadele öncesi Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

'TUTABİLECEĞİ HER ŞEYİ TUTTU'

"KALİTELERİYLE CEZALANDIRDILAR"

İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmaya değinen Priske, "Galatasaray'da aynı şeyleri görmeyi bekliyorum. İyi ve güçlü bir takım. Bireysel kalitelerle fark yarattılar. Onlarla birçok noktada baş başaydık. Oyunun anahtar noktalarında bireysel kalite ile cezalandırdılar. Bir gol avantajla geldiklerini biliyorum ama aynı yaklaşımı sergileyeceklerini düşünüyorum. Biz de aynı kaliteye sahip olduğumuzu göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske: Galatasarayın en tehlikeli yönü...

"TAKIM OLARAK BASKI UYGULAYACAĞIZ"

Kritik maç öncesi taraftarlara ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan 46 yaşındaki teknik direktör, "Taraftarımızdan çok şey bekliyorum. Onlara çok minnettarız. Uzun bir süre boyunca harikaydılar. Yarın onlara ihtiyacımız var. Uzun süredir harika iş çıkartıyorlar. Bir üst kademeye çıkacaklarından da eminim. Bu bir takım işi, yarınki oyun, oyuncular, personel, hepimiz tek bir takım olarak baskı uygulayacağız" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ TFF'YE BAŞVURMUŞTU

"OFANSA GEÇİŞ AŞAMALARI EN BÜYÜK TEHLİKE"

Galatasaray'ın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu bir kez daha vurgulayan Priske, sözlerini şöyle tamamladı: "Elbette yarınki maç çok önemli bir maç. Beklentimiz çok yüksek. Umarım başarılı oluruz ve turu geçeriz. İlk maçta İstanbul'da gördüğümüz şekilde Galatasaray çok kaliteli oyunculara sahip. Büyük oyuncuların yaptığı bazı şeyleri bazı oyuncular yapamıyor. Genel olarak yarınki maçta rakibin ofansa geçiş aşamasının en büyük tehlike olduğunu düşünüyorum."

YORUM YAZ