MENÜ

Sparta Prag - Galatasaray maçına damga vuran kırmızı kartlar! Kaderi değiştiren Kaan Ayhan, maç sonu da Okan Buruk...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda deplasmanda Sparta Prag'a konuk oldu. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, mücadelede 4-1 yenilerek kupaya veda etti. Mücadele 1-1 devam ederken Galatasaray'da Kaan Ayhan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Tam da bu andan sonra maçın kaderi değişti. maçın ardından ise Okan Buruk, kırmızı kart şoku yaşadı. İşte detaylar...

Sparta Prag - Galatasaray maçına damga vuran kırmızı kartlar! Kaderi değiştiren Kaan Ayhan, maç sonu da Okan Buruk...

Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu'nda deplasmanda Sparta Prag'a misafir oldu. Galatasaray'da Kaan Ayhan 68. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve ardından kalesinde 3 gol birden gördü. Kaan'ın kırmızı kart görmesinin ardından oyunun kaderi değişti. Mücadelenin ardından Okan Buruk da kırmızı kart gördü. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı
Sparta Prag - Galatasaray maçı (VİDEO)

VAR KONTROLÜNÜN ARDINDAN KIRMIZI KART! 

Mücadelenin 68. dakikasında Galatasaray'da Kaan Ayhan, sarı kart gördü. Ardından mücadelenin hakemi Anthony Taylor, 70. dakikada VAR kontrolünün ardından Kaan'a kırmızı kartını çıkardı. 

Sparta Prag - Galatasaray maçına damga vuran kırmızı kartlar Kaderi değiştiren Kaan Ayhan, maç sonu da Okan Buruk...

MAÇIN KADERİNİN DEĞİŞTİĞİ AN...

Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın kırmızı kart görmesinin ardından maçın kaderi değişti. Sarı-Kırmızılı ekibimiz, Kaan'ın oyundan çıkmasının ardından 3 gol birden kalesinde gördü ve mücadeleden 4-1 mağlup ayrıldı. Galatasaray, bu skorun ardından UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda veda etti.

Sparta Prag - Galatasaray maçına damga vuran kırmızı kartlar Kaderi değiştiren Kaan Ayhan, maç sonu da Okan Buruk...

NELSSON DA KIRMIZI GÖRMÜŞTÜ! 

Victor Nelsson, Galatasaray 2-1 öndeyken 62. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. 65'te ise Jan Kuchta fileleri sarsmıştı ve skor 2-2 olmuştu. Ardından Icardi'nin golüyle temsilcimiz, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. Danimarkalı stoper, cezalı olduğu için Sparta Prag deplasmanında forma giyemedi. 

Haberin Devamı

OKAN BURUK DA KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-1 kaybedilen maçın ardından kırmızı kart gördü. Maçın son düdüğünün ardından , yedek kulübeleri arasında çıkan arbedenin ardından ortalık bir süre karışmıştı. Ancak, daha sonra iki takımın oyuncuları da soyunma odasının yolunu tuttu. 

YORUM YAZ