MENÜ

Sparta Prag forvetinden Galatasaray maçı sonrası inanılmaz sözler! 'Türklerin nasıl olduğunu biliyoruz'

Sparta Prag'ın dün geceki karşılaşmada son golünü kaydeden Jan Kuchta, Galatasaray mücadelesinin ardından ilginç sözler sarf etti. Çek santrfor, maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili konuştu. İşte detaylar...

Sparta Prag forvetinden Galatasaray maçı sonrası inanılmaz sözler! 'Türklerin nasıl olduğunu biliyoruz'

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçında deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 kaybederek Avrupa'ya veda etti. 70. dakikada skor 1-1'ken Kaan Ayhan'ın direkt kırmızı kart görmesi sonucu mücadeleyi 10 kişi tamamlayan sarı-kırmızılı takım, bu kırmızı kartın da etkisiyle sahadan üzgün ayrıldı.

Haberin Devamı

JAN KUCHTA'DAN OLAY SÖZLER

Sparta Prag'ın tecrübeli forveti Jan Kuchta, Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Tur atlayacaklarından şüphesi olmadığını belirten Jan Kuchta, "Başından beri inandım. Sabah yağmur yağmaya başlayınca 'şans yağıyor' dedim. Bunu başarabileceğimizden hiç şüphem yoktu. Üç oyuncumuz eksik olsa da, kim gelirse gelsin takımın meşru bir üyesi olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Sparta Prag forvetinden Galatasaray maçı sonrası inanılmaz sözler Türklerin nasıl olduğunu biliyoruz

Galibiyeti kızına ve eşine adayan Çek santrfor, "Bunu kesinlikle eşime ve kızıma ithaf ediyorum çünkü doğduğundan beri her günümü onlarla geçirdim. Maçtan önce de yanlarındaydım. Gol atmayı başardığım için mutluyum. Laci boş bir kalenin önünde bana pas verdi, ben de topu kaleye attım" dedi.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

"MUSLERA'YA HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM"

İlk yarıda fileleri havalandırdığı pozisyonda ofsayta takılmasıyla ilgili konuşan Kuchta, "Güzel bir geçiş pasıydı, harika bir ilk dokunuş yaptım ve o şutta Muslera'yı hazırlıksız yakaladım. Hakemlerin bunu fark edebileceğini anlamıştım ama biz silahlarımızı bırakmadık. Belirlediğimiz oyunu sürdürdük ve bunu bu şekilde başardığımız için mutluyum. Sparta Prag'ın gücünü gösterdik. 4-1'lik skor her şeyi anlatıyor" sözlerini sarf etti.

Sparta Prag forvetinden Galatasaray maçı sonrası inanılmaz sözler Türklerin nasıl olduğunu biliyoruz

"TÜRKLERİN NASIL OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Jan Kuchta maç sonunda yaşanan kavgayla ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Golü kutluyordum, tribünlere bakıyordum ve taraftarlarla konuşuyordum. Ama Galatasaray analisti bizim yedek kulübemizle konuşmaya devam etti. Türklerin nasıl olduğunu biliyoruz. Maçı kaybetmek onlar için zalimliktir."

YORUM YAZ