MENÜ

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'a yıldız isimden müjdeli haber geldi

Süper Lig'de şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray'da gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için güçlü bir ekip kurmak isteyen Sarı Kırmızılılar'a müjdeli haber geldi.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'a yıldız isimden müjdeli haber geldi

Galatasaray, Süper Lig'in 36’ncı haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon oldu. Süper Lig’de 3 sezonun ardından şampiyonluk kupasını müzesine götüren sarı-kırmızılı ekip, 65 sezon oynadığı ligde 23’üncü kez bu sevinci yaşadı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki şampiyonluk farkını da 4’e çıkardı.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Galatasaraya yıldız isimden müjdeli haber geldi

FORMA PLANI

Galatasaray, Fenerbahçe maçının oynanacağı gün yeni sezonun parçalı taraftar formasını da satışa çıkartacak. 60 bin adetle sınırlı olan formanın yanı sıra, şampiyonluk tişörtü de taraftarların beğenisine sunulacak. Sarı-kırmızılı yönetim, bu sezon şu ana kadar mağazacılık tarihinin satış rekorunu kırarken, şampiyonluk günündeki satıştan da iyi bir ciro elde etmeyi hedefliyor.

İŞTE YENİ FORMA FİYATI!

Galatasaray'ın yeni sezon için yine 3 özel forma hazırladı. Bu formalardan parçalı olanı pazar sabahı Fenerbahçe derbisi öncesi tüm Gsstore ve online siteden 1.449 TL'den satışa çıkacak. Ayrıca formaların kısa sürede tükenme ihtimali olmadığı taraftarın taleplerinin tümünü karşılaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Galatasaraya yıldız isimden müjdeli haber geldi

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonluğun ardından gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Sarı Kırmızılı ekip gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön elemesinden geçerek gruplara kalmak için güçlü bir kadro kurmak istiyor.

DERBİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME

G.SARAY'A SICAK BAKIYOR

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mert Müldür'ün temsilcisi, avukat Özgür Dobruca, sarı kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığını söyledi.

'TEKLİFİ MUTLAKA DEĞERLENDİRECEK'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Dobruca, ''Mert'in 1 sezonluk daha kontratı var. Bu sezon sakatlığında dolayı çok az maçta oynayabildi. Ağustos'ta Juventus maçında sakatlanmıştı. O dönemden bu yana oynayamadı. Son dönemde kadroya girdi ve iç açıcı bir sezon olmadı. Ama Türk olduğu için ve milli takımda oynadığı için gözde bir futbolcu. Biz doğrudan arayan bir kulüp yok; ama bir takım aracılar arıyor. Mert'in her zaman hedefi ileri adım atmak. Avrupa'da devam etmek istiyordu; Türkiye'de oynamayı pek istemiyordu, hâlâ Avrupa'da devam etmekten yana, fakat futbol dinamik bir sektör, her şey planladığı gibi gitmeyebilir. Bu nedenle trenin rayını değiştirmek gerekir. Yani Türkiye'de oynamak konusunda artık daha esnek bakıyor. Galatasaray büyük bir camia ve Avrupa'da yeri var. Bir teklif gelirse Mert bunu mutlaka değerlendirmek istiyor'' dedi.

Son dakika transfer haberi: Galatasaraya yıldız isimden müjdeli haber geldi

SASSUOLO, 3 MİLYON EURO'NUN ALTINA İNDİ

Haberin Devamı

Milli futbolcunun kulübü Sassuolo'nun makul bir rakamla transfer izin verebileceğini vurgulayan Dobruca, ''Mert'in sakatlığı Sassuolo'nun onunla ilgili belirlediği fiyatı değiştirmesine yol açtı. Rapid Vien'nden aldıklarının çok daha altında bir fiyatı kabul edecekler. 3 milyon Euro'^nun altına düşebilirler. Bu sezon çok az oynadı. 1 sezon kontratı var, seneye bedeli gidecek, bundan dolayı 3 milyonun altında bir fiyatı kabul edeceklerdir'' şeklinde konuştu.

Son dakika transfer haberi: Galatasaraya yıldız isimden müjdeli haber geldi

YORUM YAZ