MENÜ

Son dakika transfer Galatasaray haberi! Yıldız futbolcuya teklif yağıyor! Tam 7 takım peşinde...

Sarı-kırmızılılarda bir yandan şampiyonluk bir yandan gelecek sezon takımının planları yapılırken mevcut oyunculara da gelen teklifler dikkat çekiyor. Bu noktada Erden Timur hiç bir oyuncusunu kaybetmek istemezken bazı isimlere gelen teklifler dudak uçuklatıyor. İşte Galatasaray'ın yıldızının peşinde olan 7 takım...

Son dakika transfer Galatasaray haberi! Yıldız futbolcuya teklif yağıyor! Tam 7 takım peşinde...

Galatasaray'da transferde çalışmalar devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, 28. haftayı BAY geçecek. Galatasaray daha sonra içerde Kayserispor'u konuk edecek

Haberin Devamı

KAYSERİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

GalatasaraySpor Toto Süper Lig’in 29. haftasında evinde Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ ZANIOLO KARARI!

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, topla ısınmayla başladı. İki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Sarı-Kırmızılılar, 10 Nisan Pazartesi günü saat 17.30’da yapacağı idmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.

ABDÜLKERİM'DEN GÜZEL HABER

Hafta sonuna Abdülkerim Bardakcı'dan gelen kötü haberle başlayan Galatasaray'da, yüreklere su serpen bir gelişme yaşandı. Tecrübeli savunmacının sol arka alt adale grubundaki aşil tendon komşuluğunda zorlanma tespit edilmişti.

Haberin Devamı

NECATİ ATEŞ'TEN ICARDI'YE TEPKİ

Galatasaray'ın eski golcülerinden, son olarak teknik kadroda da yer alan Necati Ateş'ten PFDK'ya sevk edilen Icardi'ye sosyal medya tepkisi...

Arjantinli yıldızın Başakşehir yenilgisi sonrası yaptığı "Yılın soygunu" paylaşımına tepki gösteren Ateş, "Ben burada Icardi'ye kızarım. Yöneticilerin yaptığı açıklamaların gazını oyuncular da alıyor. Kulüpten habersiz Instagram'ı kullanırken kulübün başını ağrıtıyor. Icardi bu sebepten ceza alırsa ben faturayı oyuncuya keserim" ifadelerini kullandı.

DIAGNE'DEN GALATASARAY İTİRAFI VE ARDA GÜLER...

ZANIOLO KULÜBEYE!

Buruk’un, bu yönden zayıf gördüğü Nicolo Zaniolo’yu 14 Nisan Cuma günü oynanacak Yukatel Kayserispor maçında yedek oturtup, Milot Rashica’ya ilk 11’de görev vermeyi planladığı öğrenildi.

Süper Lig’deki 3 maçta da yedek soyunan Zaniolo, sadece kupadaki Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de sahaya. çıkmıştı.

Bu sezon mutlak hedefini şampiyonluk olarak belirleyen yönetim yeni sezon içinde düğmeye bastı. Bu noktada takımda bazı oyunculara gelen teklifler masaya yatırıldı.

SACHA BOEY DEVLERİN GÖZDESİ!

Performansıyla göz dolduran Galatasaray'ın Fransız sağ beki Sacha Boey Avrupa devlerinin gözdesi konumuna geldi. Sarı-kırmızılıların 2021 yılında Rennes'den 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı genç oyuncu, yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kalitesini gösteren Sacha Boey, bu sezon da teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında önemli bir yer teşkil ediyor. Yıldız oyuncu için ise Avrupa takımları adeta sıraya girdi.

Avrupa'dan talipleri artan Sacha Boey'in gelecek sezon Galatasaray'da kalması gittikçe zorlaşıyor. Boey konusunda yönetimin eli bonservis konusunda her ne kadar güçlü de olsa gelen teklifler oldukça dikkat çekici.

7 TAKIM DEVREDE

Sarı-kırmızılıarda inanılmaz bir performans sergileyen Sacha Boey için tam 7 takım devreye girdi. Bu takımlar; Arsenal, Manchester United, Bournemouth, Lens, Udinese, Monza ve Sassuolo olarak öne çıktı. Galatasaray oyuncu için en az 15 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

ENES SALİ İÇİN BEŞİKTAŞ'A RAKİP!

PİYASA DEĞERİ: 11 MİLYON EURO

Bu sezon Galatasaray'da 25 resmi karşılaşmada forma giyen Sacha Boey, 2 asistlik performans sergiledi. Başarılı oyuncunun sarı-kırmızılı takımdaki sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Sacha Boey'in güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösteriliyor.

 

YORUM YAZ