MENÜ

Son dakika! Torrent'ten Morutan ve Arda'ya kesik! İşte Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da maç kadrosu belli oldu. İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Arda Turan ve Olimpiu Morutan'ı üst üste 2. kez kadroya almadı. Göztepe kafilesinde yer almayan Alpaslan Öztürk ise kadroya dahil edildi.

Son dakika! Torrent'ten Morutan ve Arda'ya kesik! İşte Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosu

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Göztepe'yi 3-2 mağlup eden ve 6 hafta sonra kazanan, Çaykur Rizespor maçına seri yakalama hedefiyle çıkacak olan Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Kritik maç öncesi Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.

Haberin Devamı

Sarı Kırmızılı ekibin İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent, herhangi bir sakatlığı bulunmayan Arda Turan ve Olimpiu Morutan'ı kadroya almadı. İki oyuncu, Göztepe maçında da İzmir'e götürülmeyen isimler arasında yer alıyordu. Milli stoper Alpaslan Öztürk ise kadroya geri döndü.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: "Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Iñaki Peña, Alexandru Cicâldau, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Semih Kaya, Sofiane Feghouli, Sacha Boey."

YORUM YAZ