MENÜ

SON DAKİKA: Galatasaray, Leipzig'den yeni transferini duyurdu

Galatasaray, Leipzig'den 17 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattı. Genç sağ bek, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bu transferi duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Galatasaray, Leipzig'den yeni transferini duyurdu

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlaması için yoğun mesai harcıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, bununla birlikte genç oyunculara da yatırım yapmayı hedefliyor. Aslan, bu doğrultuda kadrosuna sürpriz bir ismi daha kattı.

Haberin Devamı

INSTAGRAM'DAN DUYURDU

Galatasaray, Leipzig altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı renklerine bağladı. Oyuncu, Leipzig kulübüne veda ederek Instagram'dan, "Bu paylaşımla Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve insan olarak geliştim. Aldığım dersler için çok teşekkür ediyorum" yorumunu yaptı.

SON DAKİKA: Galatasaray, Leipzigden yeni transferini duyurdu

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Vincent Bayındır, sözlerini şöyle tamamladı: "Hayatta her zaman engeller vardır ama mesele yeniden ayağa kalkıp her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray'da oynayacağımı duyurduğum için çok mutluyum ve minnettarım. Böylesine harika bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Geleceğin bu harika fırsatla getireceği şeyler için çok heyecanlıyım."

YORUM YAZ