MENÜ

Son dakika haberi! Sergio Ramos gelişmesi... | Galatasaray ve Beşiktaş peşinde

İspanyolların efsane savunma oyuncusu Sergio Ramos bir süredir hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın gündeminde. Türk taraftarları heyecanlandıran Sergio Ramos'un istediği şartlar dudak uçuklattı. İşte Sergio Ramos transferine dair tüm detaylar burada...

Son dakika haberi! Sergio Ramos gelişmesi... | Galatasaray ve Beşiktaş peşinde

Sergio Ramos'un Türk kulüplerinden istediği şartlar dudak uçuklattı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği 37 yaşındaki stoper aynı zamanda Arabistan'dan teklif bekliyor. İşte Sergio Ramos'un transferine dair tüm detaylar...

Haberin Devamı

SÜRPRİZ AYRILIK! KAP'A BİLDİRİLDİ

OKAN BURUK'TAN STOPER AÇIKLAMASI

"Zaniolo'daki süreç... Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig'de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz. Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum. Tete transferi yaptık, elimizde olan oyuncular var. Kadromuza yine takviyeler yapacağız. Gidişata göre bakacağız. İlle oyuncu alacağız diye bir durum yok. Stoper, kanat, orta sahaya çalışıyoruz."

Galatasaray Victor Nelsson'un satışından bağımsız mutlaka tecrübeli ve Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek bir stoper transferi düşünüyor. Sergio Ramos ismi 1 ay önce Galatasaray'ın gündemine geldi. İspanyol efsane ile görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yöneticilere Ramos "Arabistan'dan önemli bir teklif bekliyorum. Eğer o teklif gelmezse Galatasaray'a gelebilirim" cevabı vermişti.

Haberin Devamı

RAMOS'TAN HEYECANLANDIRAN HAMLE!

Galatasaray'ın transferi için teklifini ilettiği Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'ın mücadeleye ilişkin bir paylaşımını beğendi. Ramos'un bu beğenisi, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

5.5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF!

Galatasaray tarafı İspanyol yıldız'a senelik 5.5 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme teklif etti. Sergio Ramos'un vereceği karar merakla bekleniyor.

RAMOS DÜNYALARI İSTEDİ!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; 37 yaşındaki İspanyol yıldız Sergio Ramos'un Süper Lig ekiplerinden istediği sözleşme şartları belli oldu.

2 yıllık sözleşme
Senelik 12 milyon Euro

Ramos şuana kadar bu teklifi Arabistan'dan da alabilmiş değil... Merih Demiral'ı kadrosuna katan Al-Ahli Sergio Ramos ile ilgilenmiş ancak terihicini milli futbolcumuzdan yana kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR

Galatasaray'ın yaklaşık 1 ay önce iletişime geçtiği Sergio Ramos'la Beşiktaş'ında ilgilendiği gelen haberler arasında...

REAL MADRID EFSANESİ

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ